TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рон Ван Демистри @tojsoslikite
#reach: 13099   ( 629th )
#followers: 7901   ( 300rd )
@BokiAlterEgo Имаше случај и една велешка позната фирма за транспорт на патници што кога ќе земеш одмор те одјавувала, а кога ќе се вратиш од одмор те пријавувала, а ти не знаеш за тоа дека не си добил лист за користен одмор. Крв да серат таквите и за свеќи да си ги дадат парите!
2ReTweets9Favorites·Details
Google Pixel 6 vs. Google Pixel 3 vs. Google Nexus 6P

*Од лево кон десно. https://t.co/DKLqyGnhh4
1ReTweets7Favorites·Details
Google Pixel 6 vs. Google Pixel 3 vs. Google Nexus 6P

*Од лево кон десно

Споредба 4 https://t.co/Mmy3Iii3gq
1ReTweets4Favorites·Details
@Santimo22052092 Паузи, чекање на граница, стави дека е плус автобус.
0ReTweets7Favorites·Details
Google Pixel 6 vs. Google Pixel 3 vs. Google Nexus 6P

*Од лево кон десно
Споредба 3 https://t.co/X7YaFqzsjy
1ReTweets2Favorites·Details
Google Pixel 6 vs. Google Pixel 3 vs. Google Nexus 6P https://t.co/rZKfXu9ahV
1ReTweets1Favorites·Details
@Jovanowsky Не земам нови таблици. Ќе се иселам, а пред тоа ќе продадам се во оваа Северџанска лајно држава.
0ReTweets4Favorites·Details
@Santimo22052092 Од каде тоа автобус одел 120км/ч? Со дете ли разговарам?
0ReTweets2Favorites·Details
@tesko_nas Со деловниот воз Битола - Скопје. 🤣
Ама најјако беше кога на разглас ќе кажеа "Деловниот воз Битола - Скопје ќе биде поставен на трети колосек". Чиниш до толку е брз и точен што стварно како "деловен" се рачуна. 🤣🤣🤣🤣🤣
0ReTweets2Favorites·Details
@Act_A__Fool @Santimo22052092 И јас мислев дека 90км/ч е максималната брзина, ама овде вика дека е 80км/ч. Во нормални земји ќе оди во затвор и ќе го проверува психијатар дали е во ред тоа што го направил. Во Северџанија тоа го прават дивите превозници од кои изгинаа луѓе.
https://t.co/SNxX8SFi8l
0ReTweets1Favorites·Details
@Act_A__Fool @Santimo22052092 Тие ќе ги познаеш по тоа што ни имаат баждарено тахограф, ни па имаат извадено лиценца да вршат јавен превоз. Тие што не се такви не си ја ставаат главата на јамка, оти не вози компири туку вози луѓе.
0ReTweets1Favorites·Details
@Act_A__Fool @Santimo22052092 Каде виде 90км/ч бе во ова што ти го пратив? Јас гледам 80км/ч.
0ReTweets1Favorites·Details
@Santimo22052092 @Act_A__Fool Кај го најде законов? Ова јас што ти го пратив е од ЗАКОН ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА СООБРАЌАЈОТ НА ПАТИШТАТА.
0ReTweets1Favorites·Details
@Santimo22052092 @Act_A__Fool Ај сликај поопширно од кој член и став е извадено тоа пошто вака е некој дека си го напишал од кутура.
0ReTweets1Favorites·Details
@Act_A__Fool @Santimo22052092 Јас гледам ова овде што пишува. Ова е пречистен текст од ЗАКОН ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА СООБРАЌАЈОТ НА ПАТИШТАТА.
0ReTweets1Favorites·Details
@Act_A__Fool @Santimo22052092 Каде бе виде за над 7500кг? Ај прочитај пак убаво.
0ReTweets1Favorites·Details
@BP080880 @Santimo22052092 Тоа со паузите не го знам точно, ама за ваква рута сигурно најмалце двајца возачи одат со групата, од кој додека едниот спие, другиот вози, па се мењаваат. Така и тахо картичките ги ставаат.
0ReTweets1Favorites·Details
@Act_A__Fool @Santimo22052092 Јас кажувам овде што пишува. Сигурно јас не го напишав. 🤣
0ReTweets1Favorites·Details
Која е најдобра?
0ReTweets1Favorites·Details
Која е најдобра?
0ReTweets1Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Интеграленsantimo2205209224
2Ненајаденact_a__fool13
3Курвин Водењакjovanowsky3
4Капетански Дневник🏴‍☠️blacktaurus73
5Еск0барesk0bar_0d_sk2
6The Bbp0808801
7Тешко Насtesko_nas1
8Боки Алтер Егоbokialterego1