TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

една _ Македонка ☀️ @vesna221091663
#reach: 40910   ( 150rd )
#followers: 5042   ( 681st )
Да не се заборави... https://t.co/9QiKyQ4sxA
33ReTweets130Favorites·Details
ЕУ вредности... https://t.co/HlYrAZoQbj
27ReTweets140Favorites·Details
Охрид, милиот... ❤️🇲🇰 https://t.co/zFodXisvxu
18ReTweets138Favorites·Details
Ми се повраќа од сѐ што се случува. Го замразив животот, а бев полна со него. Ја замразив работата, а толку многу ја сакав. Ме нервираат луѓе, настани, муабети што не водат никаде... Ова некој го направи со цел, а ние дозволивме. Не можам да си простам. Не, не и не!
14ReTweets118Favorites·Details
Каква е оваа домашна задача за I одделение? А бе, за на бесилка сте! https://t.co/l0j9mKKPx2
13ReTweets86Favorites·Details
Е, така... Вистината секогаш излегува на виделина! https://t.co/cW1jWtO9LG
13ReTweets50Favorites·Details
Каква убавина! https://t.co/lAlvIIUSwb
2ReTweets93Favorites·Details
Во моментов имаме "солидни" плати со сопругот за разлика од порано, а одвај се долебуваме до крај на месецот. Ги мислам оние што земаат помалку, како ли преживуваат? 😪 Зборувајте ми дека од покачените плати се живее или што би рекла моја колешка, дури и може се штеди.
5ReTweets77Favorites·Details
Не стануј, и онака сите ти се смеат, не мора да те види сала! 🤣🤣🤣 https://t.co/8T6HuaTH2A
10ReTweets39Favorites·Details
Врв

Еве на врвот се искачив. Сам.
Тука не ме следи око ничие.
И што? Јас во себе пак го шепотам
жалосниот сон на своето величие.

Блаже Конески

Светски ден на поезијата... Нека е честит! 📖✏️📚 https://t.co/T1YoqfC40K
6ReTweets51Favorites·Details
Вистинската љубов не е ниту физичка, ниту романтична. Вистинската љубов е прифаќање на сè што било, сè што е и сè што ќе биде или нема да биде. https://t.co/JGPLXdP88n
7ReTweets44Favorites·Details
Заев ќе се маскира ли во Нобеловец дечки? https://t.co/5jLIfRHnRF
5ReTweets28Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Aлистер Блекprincewhite198915
2БејбиБлу 💋babyblue443311
3♡♡♡InaLAVina♡♡♡macaa6089
4Наивнаnaivnata69697
5YORDAN CHE ,(perfect gentleman)cheyordan6
6Анестезијаanestezija126
7Учителката од Тајланд_marinajaksic6
8Блекџек 🐍🦠☣️🦇🌍🍁👁️gladiat0r1003
9Читателкатаprofesorkata683
10Снајперскиsnajperist13