TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Źdźbło 🇵🇱 🇲🇰 @zdzblo07234
#reach: 2412   ( 1345th )
#followers: 2411   ( 1839th )
Lubię takie mejle, aż zrobiło mi się cieplutko na serduszku 😍❤️ https://t.co/MD4bIcaVK5
0ReTweets7Favorites·Details
@notsonicequeen Црна мачка на Едгар Алан По, Саломе на Оскар Вајлд и Fermenty (анг. Ferments) на Владислав Рејмонт.
1ReTweets1Favorites·Details
Добр'утро закрепостени соселани.
Последен понеделник у јануари! 🎉
Доволна причина за поубаво утро.
0ReTweets5Favorites·Details
Гледах некој да не иде од вонка и потајно јадех само краш. My guilty pleasure 😋 https://t.co/27vv3WYmNj
0ReTweets4Favorites·Details
На мене знаење ми даде Полска, искрено. Не дека тука живеа па ја фаворизирам, ама дома фундаменто единствено наставичката од основно ми го даде за фрацуски јазик, остало пепел. Не ја мраза мојата татковина, само трулио систем на секое ниво.
0ReTweets3Favorites·Details
Ти брат и самио себеси се мразиш.
0ReTweets2Favorites·Details
Од пуста мака и стрволеж за бурек купих кори Фило (исти кат тиа наше за баклава и пити) и мелено месо. Типчината дојде дома од полигон од работа и па на работа се врна, па му дадох там у касарната да јадат со колегите. Сега ми пиша: Кохање, рецепт тражат.
0ReTweets2Favorites·Details
@notsonicequeen Не, не. Претежно француска, англиска и полска.
0ReTweets1Favorites·Details
@Hank___Chinaski @Dusheven_Nemir Inditex ги содржи у себе Пул енд бер, Страдивариус, Зара и др.
LPP: Кроп, Мохито, Ризрвд, Синсај и Хаус.
0ReTweets1Favorites·Details
Тава сѐ, само без одење у црква. https://t.co/aww2v1Xkcr
0ReTweets1Favorites·Details
Уше интердисциплинарна литература ми остана да положа и мога да уживам.
0ReTweets1Favorites·Details
@yyaann17 Dziękuję Janku ❤️
0ReTweets1Favorites·Details
@SlavicNorman На кое ниво полски си?
0ReTweets1Favorites·Details
@senadaruc Најинтересен ми е моменто ка ја снемува Полска од мапата и после додат као: Hello mother fuckers 😀
0ReTweets1Favorites·Details
@SlavicNorman Од А до Ш сите исти дела 😂, ништо плус немаа додадено
0ReTweets1Favorites·Details
@SlavicNorman Ој, ој колку само пропуштате 😀😀😀
0ReTweets1Favorites·Details
Вонка парталчиња снег падаа 😊
0ReTweets0Favorites·Details
Купих Орал Би пулсоник четка и не мога оште да се навикнам. Скокодишка ме по непцата, па моето четкање заби е испунено со ногу смеа.
@OralB that could be your advertisement
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Гетьман ꑭНорманꑭ Македонськийslavicnorman5
2Ice Queennotsonicequeen2
3Уно Проблемоdusheven_nemir2
4Henry Chinaskihank___chinaski1
5Senad Arucsenadaruc1