TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
This interview will go down in the estory of football😭😭😭 https://t.co/LBravOcxSk
487ReTweets4527Favorites·Details
Full support for 🇸🇪 & 🇫🇮 decisions to seek @NATO membership.

This will further strenghthen Euro-Atlantic collective security and defence.

#NATO OpenDoorPolicy remains an important principle enshrined in the Washington Treaty.
@AnnLinde @Haavisto

#WeAreNATO #StrongerTogether
84ReTweets915Favorites·Details
Фирми кои постојат по 30 години мислат дека секој е заменлив и ништо не прават за да ги задржат вредните и лојални работници.

Доаѓаат деца кои без 500 стартна не прават муабет, не остануваат екстра време после работа, не се достапни после 5.

Тек ќе барате работници.
122ReTweets708Favorites·Details
Дојде сестра ми од Шпанија со дечкото (шпанец) и ги шетам во Охрид низ чаршија. Ни вика шпанецот дека многу љубов имало меѓу луѓево овде, цело време слушал "Љубов моја" низ чаршија. Викам да такви сме!
А низ чаршија: Амор каојш таму! Амор остај то! Амор ела ваму! Амор глупа си?!!
78ReTweets642Favorites·Details
Ми рикна колата кај ситимол, пуштив 4 и веднаш се јавив кај татко ми да дојде да ја провериме и ако треба да ме влече. Додека стигне за тие 15на минути, сите (над 100) коли се убија од свирење, пцуење и никој не застана да праша дали треба помош или да ја бутнеме на тротоар. Ахх.
60ReTweets646Favorites·Details
Скаливе ♥️ https://t.co/1pufim8NMH
93ReTweets508Favorites·Details
пред точно 20 години
Кометал Ѓорче Петров - прв европски клупски шампион во кој било спорт во Македонија 🥳🥳🥳

Кастратовиќ, Дину, Нацева, Велкова, Платон, Кисељева, Будимир, Тодоровска, Чупиќ, Елена Златановска, Калиниченко, Андрушенко, Малахова и др...ФАЛА ВИ ❤️ https://t.co/WTJzAPJZre
69ReTweets528Favorites·Details
Здраво, јас сум Типула. Не сум комерец и не цицам крв. Не предизвикувам никому опасност. Напротив, се хранам со нектар од цвеќиња и им помагам да се опрашуваат.
Те молам немој да ме убиваш ако по грешка влезам во твојата куќа. Можеш да ме уловиш со ќеса и да ме испратиш надвор. https://t.co/lOEJrjmuUt
109ReTweets398Favorites·Details
Лукашенко подписал поправки в Уголовный кодекс, предусматривающие смертную казнь за терроризм.
83ReTweets397Favorites·Details