TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2009-09-14 - 2009-09-20

Масовно труење на ученици во ОУ „Рајко Жинзифов“

Утрински - 19.09.2009

Педесетина деца имале симптоми, а четиринаесет ученици во Основното училиште „Рајко Жинзифов“ во населбата Драчево најверојатно добиле труење од храната што им ...

Затруен систем

Време

Масовно труење деца

Време

Затруени 14 деца од ужинка

Вест

Масовно труење во „Рајко Жинзифов“

А1

Канал5 Канал5 Телма Дневник Форум Алфа Кирилица Сител

21 поврзани вести »