TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2010-04-05 - 2010-04-11

iPad, џејлбрејкуван

Кајгана - 08.04.2010

Во првата недела по појавувањето во продажба на таблетот на Apple видовме секакви тестови кои се однесуваат на неговата издржливост, дознавме на кои негови ...

iPad вграден во автомобил

Кајгана

Продадени 300.000 iPad-и во првиот ден

IT.mk

Како работат апликациите на iPad

IT.mk

Корисниците на iPad се жалат на WiFi конективноста

Кајгана

Кирилица eReporter eReporter IT.mk Кајгана Кајгана Кајгана Оn.net

19 поврзани вести »