TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2010-07-19 - 2010-07-25

Пари - Охридските бродари бараат преоден рок

Време - 24.07.2010

Охридските бродари бараат од надлежните институции во државата да им биде овозможен преоден рок, временски период во кој тие би пловеле, а истовремено би била изработувана потребната документација за ...

Охридските бродари добија преоден рок за регистрација

Н.Македонија

Преоден рок за сопствениците на бродови

Inpress

Охридските бродови да пловат до есен без регистрација

Вечер Прес

Бродови за во витрина

Утрински

Време Дневник Дневник А1 Утрински Дневник Време Р.С.Европа

38 поврзани вести »