TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2010-09-13 - 2010-09-19

Фолере

Вечер Прес - 19.09.2010

Многу лесно простуваме, брате. Мислиш девет животи ни дал Господ, па ај сега... заборави што било. Како и да не било. Се отфрла минатото во интерес на иднината. А таа никако да стаса.

Владата ги визира новините за Антикорупциска

Утрински

Македонија - Маратонец што ја наттрча политиката

Време

Народниот Фуере напролет заминува со богати спомени

Шпиц

Четврток, 16 септември

BBC

Утрински Утрински Утрински Дневник Алсат-М Дневник Време Време

103 поврзани вести »

Конференција за Ромите во октомври во Букурешт

Форум - 19.09.2010

Европската унија (ЕУ) ќе организира во октомври во Букурешт конференција околу програмите за помош на Ромите. Ова го изјави европскиот комесар за социјални прашања и интеграцијата Ласло Андор ...

Конференција за Ромите во октомври во Букурешт

Макфакс

Свет - Баросо и Саркози во клинч за Ромите

Време

Свет - Саркози ја вовлече Германија во спорот за Ромите

Вест

Меркел не сака француски рецепт за ромите

Утрински

Дневник Р.С.Европа Н.Македонија А1 А1 BBC Време Вест

75 поврзани вести »