TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2010-02-08 - 2010-02-14

Чешката поддршка за името е јасна

Утрински - 11.02.2010

Прага - Чешка ја поддржува Македонија во спорот за името. Поддршката е јасна, недвосмислена, а таква ќе остане и секогаш. Вашите позиции се исправни, рече чешкиот претседател Вацлав Клаус на вчерашната средба со премиерот Никола Груевски.

Пари - Чешка ги отвори вратите за економска соработка

Време

Македонија - Целосна поддршка од Чешка

Време

Можностите за инвестирање во Македонија презентирани пред чешките бизнисмени

МРТ

За Чешка аргументите за името се на македонска страна

Н.Македонија

Deutsche Welle Време Канал5 Канал5 Кирилица Сител Р.С.Европа Кирилица

50 поврзани вести »