TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2011-11-14 - 2011-11-20

И денес сите сакаат да го менуваат Уставот

Утрински - 18.11.2011

Во овие 20 години највисокиот правен акт на државата преживеа многу промени Македонскиот устав, највисокиот правен акт на земјава, што беше донесен пред 20 години, по изгласувањето на независноста, ...

Вељаноски: Уставот го издржа тестот на времето

Дневник

Имаше или не грешки во Уставот?

Алфа

Не Уставот, да се смени политичкиот систем

Алфа

Уставот функционира за граѓаните, но не и за политичарите

Н.Македонија

Телма Утрински Телма Дневник Вест Канал5 Канал5 24 Вести

57 поврзани вести »