TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2012-02-20 - 2012-02-26

Тонењето на „Охридско лето“

Утрински - 25.02.2012

Катерина Богоева Со колкава леснотија си поигруваме со најзначајните нешта во областа на културата, не' потсетија актуелните оставки на селекторите и директорот на „Охридско лето“, кои за жал, и на ...

Парите - болест на „Охридско лето“

Утрински

„Охридско лето“ го тресат скандали

Deutsche Welle

Охрид без Фестивалот ќе биде мртов град

Вест

Охридско лето“ во цајтнот

Утрински

Алфа Н.Македонија Телма Дневник Вест Канал5 Макфакс Алфа

59 поврзани вести »