TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

од 2013-03-25 до 2013-03-31

Во Струмица ќе се прегласува, обвинувања за предавство во Кичево

Н.Македонија - 30.03.2013

Тензијата што се создаде и големиот број приговори на кандидатите за градоначалници и советници се причина што Државната изборна комисија (ДИК) го проби законскиот рок од 48 часа за одлучување по ...

ДИК кажа – во Чаир втор круг

Алфа

ДИК ќе пребројува гласачки ливчиња во Чаир

Либертас

И во Чаир втор круг

Кирилица

Рокот истече, ДИК и натаму заседава

Deutsche Welle

24 Вести Р.С.Европа Нова ТВ Нова ТВ Утрински Телма МКД Дневник

134 поврзани вести »