TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2013-04-29 - 2013-05-05

Синдикатот премолчува и ги дезинформира работниците

Нова ТВ - 05.05.2013

Законите се менуваат и стануваат закони за заштита на работодавачите, а не закони за заштита на работниците, вели Здравко Савевски од левичарското движење Солидарност во интервју за Нова посветено на ...

Протестите во сенка на излетите

Утрински

Синдикално двојство

Дневник

Трудот се славеше со пораки и со скари

Дневник

Симболични првомајски пораки од синдикатите наместо протести

Дневник

Утрински Руска реч Фактор Sky Скопје инфо Н.Македонија Н.Македонија Денар

196 поврзани вести »