TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2013-01-07 - 2013-01-13

СДСМ: Не отстапуваме!

Вест - 13.01.2013

Опозицијата останува на своите јавно прокламирани цели и од нив нема да отстапи. За остварување на овие цели понудивме разумен и остварлив план, за чија реализација како што повторивме неколку пати ...

СДСМ: Остануваме на своите цели и од нив нема да отстапиме

24 Вести

СДСМ не отстапува од јавно прокламираните цели

Утрински

СДСМ не отстапува од ставот - локални, заедно со парламентарни избори

Телма

СДСМ не се враќа во Собранието

Deutsche Welle

Утрински Канал5 Канал5 24 Вести 24 Вести Утрински Телма Сител

249 поврзани вести »