TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

од 2014-03-10 до 2014-03-16

Референдумот на Крим се одвива без проблеми

Deutsche Welle - 16.03.2014

Контроверзниот рефeрендум на полуостровот Крим за приклучување кон Русија досега, според информации на надлежните, се одвива без проблеми. Одзивот на референдумот веќе сега изнесува околу 50%, изјави ...

Демонстрации на Украинците во Келн и Бон

Deutsche Welle

Русија оди во изолација

Deutsche Welle

Граѓаните на Крим и нивниот избор

Deutsche Welle

Отворени избирачките места на Крим

24 Вести

24 Вести 24 Вести Нова ТВ Р.С.Европа Р.С.Европа Нова ТВ Утрински МКД

662 поврзани вести »