TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

од 2014-09-08 до 2014-09-14

Потврдено iOs 8 стартува на 17 септември

Телефони.мк - 14.09.2014

Apple почнувајќи од 17 септември ќе започне со доставата на новата верзија на оперативниот систем iOs 8 која покрај кај новите iPhone 6 и iPhone 6 Plus ќе биде наменета и за iPhone 5, iPad Air, ...

Download секција: Новите iOS 8 позадини

GSM.mk

Сосема очекувано рекорден интерес за iPhone 6 и iPhone 6+

Телефони.мк

10 најдобри футроли за iPhone 6

GSM.mk

Apple со рекордна продажба на iPhone 6 и iPhone 6 Plus!

GSM.mk

Пулс24 Денар 365 Попара GSM.mk Точка think.mk Пулс24

132 поврзани вести »