TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ меѓусебно се обвинуваат за празни ветувања дадени пред народот

Нова ТВ - 15.11.2015

Никола Груевски ги троши последните 2 месеци од премиерскиот мандат во предизборни цели. Секој ден го слушаме Никола Груевски како празно ветува проекти и виртуелни инвестиции коишто не ги реализираше во изминатите 10 години, се вели во партиското ...

СДСМ: На Груевски не му требаа 10 години за парцелите на Водно

+инфо - 15.11.2015

Мандатот на Никола Груевски завршува со предизборни празни ветувања. За 10 години Груевски не изгради ниту еден студетски дом а сега ветува 3. Оправдувањето на Груевски е дека цели 10 години барал локација за студентски дом, одговора СДСМ на ...

СДСМ: Со празни ветувања ќе заврши мандатот на Груевски

+инфо - 15.11.2015

Никола Груевски ги троши последните 2 месеци од премиерскиот мандат во предизборни цели. Секој ден го слушаме Никола Груевски како празно ветува проекти и виртуелни инвестиции коишто не ги реализираше во изминатите 10 години.

СДСМ: Граѓаните ги гледат своите празни паричници

+инфо - 15.11.2015

Граѓаните го гледаат „успехот“ на Никола Груевски секој ден, во своите фрижидери, плитките џебови и празните паричници. Граѓаните знаат дека 630 милиони евра Никола Груевски потроши на споменици.

СДСМ: Празни ветувања на Никола Груевски

А1 On - 15.11.2015

„Никола Груевски ги троши последните 2 месеци од премиерскиот мандат во предизборни цели. Секој ден го слушаме Никола Груевски како празно ветува проекти и виртуелни инвестиции коишто не ги реализираше во изминатите 10 години.

СДСМ: На Груевски не му требаа 10 години за парцелите на Водно

А1 On - 15.11.2015

„Мандатот на Никола Груевски завршува со предизборни празни ветувања. За 10 години Груевски не изгради ниту еден студетски дом а сега ветува 3. Оправдувањето на Груевски е дека цели 10 години барал локација за студентски дом.

СДСМ: Граѓаните ги гледат своите празни паричници

А1 On - 15.11.2015

„Граѓаните го гледаат „успехот“ на Никола Груевски секој ден, во своите фрижидери, плитките џебови и празните паричници. Граѓаните знаат дека 630 милиони евра Никола Груевски потроши на споменици.

СДСМ: На Груевски не му требаа 10 години за парцелите на Водно

Локално - 15.11.2015

„Мандатот на Никола Груевски завршува со предизборни празни ветувања. За 10 години Груевски не изгради ниту еден студетски дом а сега ветува 3. Оправдувањето на Груевски е дека цели 10 години барал локација за студентски дом.

СДСМ: На Груевски не му требаа 10 години за парцелите на Водно

Бриф - 15.11.2015

Соопштение на СДСМ: Мандатот на Никола Груевски завршува со предизборни празни ветувања. За 10 години Груевски не изгради ниту еден студетски дом а сега ветува 3. Оправдувањето на Груевски е дека цели 10 години барал локација за студентски дом.

СДСМ: Празни ветувања на Никола Груевски

Репортер - 15.11.2015

„Никола Груевски ги троши последните 2 месеци од премиерскиот мандат во предизборни цели. Секој ден го слушаме Никола Груевски како празно ветува проекти и виртуелни инвестиции коишто не ги реализираше во изминатите 10 години.

СДСМ: Десет години Груевски барал локации за студентски дом- парцелите на Водно ги најде порано!

Репортер - 15.11.2015

„Мандатот на Никола Груевски завршува со предизборни празни ветувања. За 10 години Груевски не изгради ниту еден студетски дом а сега ветува 3. Оправдувањето на Груевски е дека цели 10 години барал локација за студентски дом.

СДСМ: Граѓаните ги препознаваат гипс-фасадните политики на Груевски

Репортер - 15.11.2015

„Граѓаните го гледаат „успехот“ на Никола Груевски секој ден, во своите фрижидери, плитките џебови и празните паричници. Граѓаните знаат дека 630 милиони евра Никола Груевски потроши на споменици.

СДСМ: Граѓаните ги гледат своите празни паричници

Канал 77 - 15.11.2015

Граѓаните го гледаат „успехот“ на Никола Груевски секој ден, во своите фрижидери, плитките џебови и празните паричници. Граѓаните знаат дека 630 милиони евра Никола Груевски потроши на споменици – обивинија денеска социјалдемократите.

СДСМ: Според капацитетот Груевски e за во месна заедница

+инфо - 14.11.2015

Никола Груевски очигледно станува свесен за својот слаб капацитет, па кога на крајот на годината кога ќе даде оставка да не планира да се кандидира за претедател на некоја месна заедница, реагираат од СДСМ.

СДСМ: Капацитетот на Груевски e за Месна заедница

А1 On - 14.11.2015

„Никола Груевски очигледно станува свесен за неговиот слаб капацитет. Додека фамилијата се богатеше во изминатите 10 години, Груевски ги осиромаши граѓаните, го сруши стандардот, ја уназади Република Македонија и ја загрози европската перспектива на ...

СДСМ не е во коалиција со ВМРО-ДПМНЕ

Дневник - 14.11.2015

Kонечно, по девет и пол години, владата, која со нашата држава владееше на бескрупулозен начин, владата која граѓаните ги гледаше единствено како број, а државата како акционерско друштво, тајфата која се беше залетала во злоупотребата на моќта од ...

СДСМ: Нема веќе ВМРО-МВРО

Фокус - 18.07.2017

Масовната партизација на државните институции беше главната одлика на 11 годишното владеење на ВМРО-ДПМНЕ, а Министерството за внатрешни работи, кое според признанието на тогашната министерка Гордана Јанкуловска ВМРО-ДПМНЕ го претвори во ВМРО-МВРО, ...

СДСМ: Груевски ги расфрла парите на граѓаните за непостоечки инвестиции

А1 On - 13.11.2015

„Груевски ги расфрла парите на граѓаните како субвенции за странски инвестиции што непостојат. Дел од странските компании што добиле државни пари никогаш не инвестирале во Македонија. Груевски ја најави Мадерсон Груп како странска инвестиција од 12 ...

СДСМ: Почитувањето на законот е глупост за Никола Груевски

+инфо - 13.11.2015

Никола Груевски нема капацитет да сфати што значи транспарентно и одговорно работење на МВР во интерес на граѓаните. За Никола Груевски е неразбирливо да се работи по закон и Устав за да се спречат злоупотреби во државна институција, реагира СДСМ.

СДСМ: Груевски и куририте знаат дека на секој министер му следува дипломатски пасош

+инфо - 13.11.2015

Никола Груевски многу добро знае дека според законските одредби на секој избран министер му следува дипломатски пасош. Или Груевски мисли дека може да ги дели дипломатските пасоши зависно од неговата лична желба, како што се случуваше во изминатите ...

СДСМ: Почитувањето на Законот е глупост за Никола Груевски

А1 On - 13.11.2015

„Никола Груевски нема капацитет да сфати што значи транспаретно и одговорно работење на МВР во интерес на граѓаните. За Никола Груевски е неразбирливо да се работи по закон и Устав за да се спречат злоупотреби во државна институција.

СДСМ: Законот важи за сите

А1 On - 13.11.2015

„Никола Груевски многу добро знае дека според законските одредби на секој избран министер му следува дипломатски пасош. Или Груевски мисли дека може да ги дели дипломатските пасоши зависно од неговата лична желба, како што се случуваше во изминатите ...

СДСМ: Груевски не може да ја прежали смената на врвот во МВР

+инфо - 13.11.2015

Никола Груевски не може да се помири со фактот дека заврши партизацијата на МВР што се случуваше во изминатите 10 години, под негов диктат. Деполитизацијата на Министерството за внатрешни работи значи обезвластување на оние коишто го претворија ...

СДСМ Охрид: Двајца без тројца во Охрид - се виде „цената“ на Груевски!

+инфо - 13.11.2015

Груевски ја изгуби поддршката од граѓаните. За тоа говори слабиот одѕив на граѓаните за време на неговата посета на Охрид но и неговите барања до цела администрација за присуство на настаните од агендата на Никола Груевски.

СДСМ: Груевски дал субвенции за „Мадерсон груп“ која воопшто не дошла во земјава

+инфо - 13.11.2015

Груевски ги расфрла парите на граѓаните како субвенции за странски инвестиции што не постојат, обвинува СДСМ, наведувајќи го случајот со најавената странска инвестиција од 12 милиони евра на „Мадерсон груп“, која се уште не е реализирана.

СДСМ:Законот важи за сите, нема повеќе МВРО-ВМРО

Локално - 13.11.2015

Никола Груевски многу добро знае дека според законските одредби на секој избран министер му следува дипломатски пасош. Или Груевски мисли дека може да ги дели дипломатските пасоши зависно од неговата лична желба, како што се случуваше во изминатите ...

СДСМ: Законот важи за сите

Репортер - 13.11.2015

Никола Груевски многу добро знае дека според законските одредби на секој избран министер му следува дипломатски пасош. Или Груевски мисли дека може да ги дели дипломатските пасоши зависно од неговата лична желба, како што се случуваше во изминатите ...

СДСМ: Почитувањето на Законот- глупост за Никола Груевски

Репортер - 13.11.2015

Никола Груевски нема капацитет да сфати што значи транспаретно и одговорно работење на МВР во интерес на граѓаните. За Никола Груевски е неразбирливо да се работи по закон и Устав за да се спречат злоупотреби во државна институција.

СДСМ: Законот важи за сите подеднакво

Бриф - 13.11.2015

Соопштение на СДСМ: Никола Груевски не може да се помири со фактот дека заврши партизацијата на МВР што се случуваше во изминатите 10 години, под негов диктат. Деполитизацијата на Министерството за внатрешни работи значи обезвластување на оние ...

СДСМ: Груевски ги расфрла парите на граѓаните за непостоечки инвестиции

Репортер - 13.11.2015

Груевски ги расфрла парите на граѓаните како субвенции за странски инвестиции што не постојат. Дел од странските компании што добиле државни пари никогаш не инвестирале во Македонија. Груевски ја најави Мадерсон Груп како странска инвестиција од 12 ...

СДСМ: Вработените во администрацијата беа принудени да присуствуваат на настаните со премиерот

OhridNews - 12.11.2015

За денешната посета на Никола Груевски во Охрид голем број вработени во јавната администрација и локалната самоуправа биле принудувани да го напуштат работното место за да присуствуваат на настаните од неговата агенда, велат од општинската СДСМ.

СДСМ: Фрлени лопати се проектите на Груевски

+инфо - 12.11.2015

Големите капитални инвестиции на Никола Груевски и неговото „дил ориентед“ друштво се сведоа само на камен темелник во најава за базен и фекалната канализација во Охрид. Добро е што во 21-иот век, после цели 10 години, граѓаните на Охрид ќе добијат ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ потврди, Груевски лаже за странските инвестиции

А1 On - 12.11.2015

„ВМРО-ДПМНЕ потврди дека Никола Груевски излажал за бројни странски компании дека ќе инвестираат во Македонија а тоа никогаш не се случило. ВМРО-ДПМНЕ не демантираше дека лично Никола Груевски вети милијарди евра странски инвестиции кои никогаш не ...

Охриѓани, Груевски иде, гужва да биде!

+инфо - 12.11.2015

За денешната посета на Никола Груевски во Охрид голем број вработени во јавната администрација и локалната самоуправа биле принудувани да го напуштат работното место за да присуствуваат на настаните од неговата агенда, соопшти СДСМ Охрид.

СДСМ: Фрлени лопати се проектите на Груевски

А1 On - 12.11.2015

„Големите капитални инвестиции на Никола Груевски и неговото „дил ориентед“ друштво се сведоа само на камен темелник во најава за базен и фекалната канализација во Охрид. Добро е што во 21-иот век, после цели 10 години, граѓаните на Охрид ќе добијат ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ потврди, Груевски лаже за странските инвестиции

+инфо - 12.11.2015

ВМРО-ДПМНЕ потврди дека Никола Груевски излажал за бројни странски компании дека ќе инвестираат во Македонија а тоа никогаш не се случило. ВМРО-ДПМНЕ не демантираше дека лично Никола Груевски вети милијарди евра странски инвестиции кои никогаш не се ...

Соопштение од ОО СДСМ за посетата на Груески на Охрид

ТВМ - 12.11.2015

Во соопштението од Центарот за комуникации со јавноста на ОО на СДСМ Охрид испратено до нашата редакција стои: Почитувани граѓани, За денешната посета на Никола Груевски во Охрид голем број вработени во јавната администрација и локалната самоуправа ...

СДСМ: Негователките на парада на Груевски- децата без ужинка

Репортер - 12.11.2015

На денешната посета на Никола Груевски во Охрид, голем број вработени во јавната администрација и во локалната самоуправа биле принудувани да го напуштат работното место за да присуствуваат на настаните од неговата агенда, обвинија од општинската ...

СДСМ: Најава за базен и фекална канализација- тоа се капиталните инвестиции на Груевски во Охрид

Репортер - 12.11.2015

„Големите капитални инвестиции на Никола Груевски и неговото “дил ориентед“ друштво се сведоа само на камен темелник во најава за базен и фекалната канализација во Охрид. Добро е што во 21-иот век, после цели 10 години, граѓаните на Охрид ќе добијат ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ потврди, Груевски лаже за странските инвестиции

Репортер - 12.11.2015

„ВМРО-ДПМНЕ потврди дека Никола Груевски излажал за бројни странски компании дека ќе инвестираат во Македонија а тоа никогаш не се случило. ВМРО-ДПМНЕ не демантираше дека лично Никола Груевски вети милијарди евра странски инвестиции кои никогаш не ...

СДСМ: Фрлени лопати се проектите на Груевски

Канал 77 - 12.11.2015

Големите капитални инвестиции на Никола Груевски и неговото „дил ориентед“ друштво се сведоа само на камен темелник во најава за базен и фекалната канализација во Охрид. Добро е што во 21-иот век, после цели 10 години, граѓаните на Охрид ќе добијат ...

СДСМ до Пешевски: Збогум господине „дил-ориентед“

Нова ТВ - 11.11.2015

Социјалдемократскиот сојуз реагира на денешната изјава на вицепремиерот Владимир Пешевски како член на извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, кој изјави дека доколку Зоран Заев е сигурен дека ќе биде премиер, да си поднесе ставка од градоначалничката ...

СДСМ до Пешевски: Катастрофалните економски резултати се одлика на господинот „дил-ориентед“

Фокус - 11.11.2015

„Дали Владимир Пешевски сака да му го чува стравот на Никола Груевски од губењето на власта или својот страв? Тоа e оној Владимир Пешевски за којшто Никола Груевски рече дека е „дил -ориентед“.

СДСМ: Збогум господине „дил-ориентед“!

+инфо - 11.11.2015

Дали Владимир Пешевски сака да му го чува стравот на Никола Груевски од губењето на власта или својот страв? Тоа e оној Владимир Пешевски за којшто Никола Груевски рече дека е „дил -ориентед“, во еден од објавените разговори од проектот Вистината за ...

СДСМ: Збогум господине „дил-ориентед“!

А1 On - 11.11.2015

„Дали Владимир Пешевски сака да му го чува стравот на Никола Груевски од губењето на власта или својот страв? Тоа e оној Владимир Пешевски за којшто Никола Груевски рече дека е „дил -ориентед“, во еден од објавените разговори од проектот Вистината ...

СДСМ: Груевски е скршен, граѓаните се единствени, збогум Никола

+инфо - 11.11.2015

Уредникот Груевски и експертот Груевски e скршен, затоа пишува за поделби и зборува за поделби, реагира СДСМ. „Федерализација има само во главата на Груевски. Во реалноста граѓаните се единствени. Граѓаните сакаат Македонија со европски вредности.

СДСМ: Груевски е кочничар на иднината на Македонија

+инфо - 11.11.2015

Единствени коишто го блокираат европскиот пат на Република Македонија се ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски, реагира СДСМ. „Задушена демократија, контрола врз медиумите, закани врз медиуми, партизирани институции, селективна правда, распространета ...

СДСМ: Груевски е симбол за корупција

А1 On - 11.11.2015

„Вистината за Македонија одекна и во Брисел. Во Извештајот на Европската комисија е нотирано дека во изминатиот период високи владини функционери од владејачката партија и членови на Владата ја злоупотребиле својата моќ во сите сфери, судството, ...

СДСМ: Груевски е скршен, граѓаните се единствени, збогум Никола

А1 On - 11.11.2015

„Уредникот Груевски и експертот Груевски e скршен, затоа пишува за поделби и зборува за поделби. Федерализација има само во главата на Груевски. Во реалноста граѓаните се единствени. Граѓаните сакаат Македонија со европски вредности.

СДСМ: Груевски е симбол за корупција

+инфо - 11.11.2015

Во Извештајот на Европската комисија е нотирано дека во изминатиот период високи владини функционери од владејачката партија и членови на Владата ја злоупотребиле својата моќ во сите сфери, судството, медиумите, изборниот процес, регулаторните тела..

СДСМ: Груевски е кочничар на иднината на Македонија

А1 On - 11.11.2015

„Единствени коишто го блокираат европскиот пат на Република Македонија се ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски. Задушена демократија, контрола врз медиумите, закани врз медиуми, партизирани институции, селективна правда, распространета корупција…Тоа е ...

СДСМ: Катастрофалните економски резултати се главна одлика на Пешевски и Груевски

Точка - 11.11.2015

Граѓаните ќе го изберат Зоран Заев затоа што ќе ги врати европските вредности во Република Македонија и она што ВМРО-ДПМНЕ им го зема на граѓаните во изминатите 10 години, се вели во реакцијата на СДСМ на пресот на членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ ...

СДСМ: Збогум господине „дил-ориентед“!

Локално - 11.11.2015

Дали Владимир Пешевски сака да му го чува стравот на Никола Груевски од губењето на власта или својот страв? Тоа e оној Владимир Пешевски за којшто Никола Груевски рече дека е „дил -ориентед“, во еден од објавените разговори од проектот Вистината за ...

СДСМ: Груевски е симбол за корупција

Репортер - 11.11.2015

„Вистината за Македонија одекна и во Брисел. Во Извештајот на Европската комисија е нотирано дека во изминатиот период високи владини функционери од владејачката партија и членови на Владата ја злоупотребиле својата моќ во сите сфери, судството, ...

СДСМ: Збогум господине „дил-ориентед“

Репортер - 11.11.2015

Дали Владимир Пешевски сака да му го чува стравот на Никола Груевски од губењето на власта или својот страв? Тоа e оној Владимир Пешевски за којшто Никола Груевски рече дека е „дил -ориентед“, во еден од објавените разговори од проектот Вистината за ...

СДСМ: Груевски е скршен, граѓаните се единствени, збогум Никола

Репортер - 11.11.2015

„Уредникот Груевски и експертот Груевски e скршен, затоа пишува за поделби и зборува за поделби. Федерализација има само во главата на Груевски. Во реалноста граѓаните се единствени. Граѓаните сакаат Македонија со европски вредности.

СДСМ: Груевски е кочничар на иднината на Македонија

Репортер - 11.11.2015

„Единствени коишто го блокираат европскиот пат на Република Македонија се ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски. Задушена демократија, контрола врз медиумите, закани врз медиуми, партизирани институции, селективна правда, распространета корупција…Тоа е ...

СДСМ: Катастрофалните економски резултати се главна одлика на Пешевски и Груевски

Макфакс - 11.11.2015

Граѓаните ќе го изберат Зоран Заев затоа што ќе ги врати европските вредности во Република Македонија и она што ВМРО-ДПМНЕ им го зема на граѓаните во изминатите 10 години, се вели во реакцијата на СДСМ на пресот на членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ ...

СДСМ: Груевски е симбол за корупција

Канал 77 - 11.11.2015

Во Извештајот на Европската комисија е нотирано дека во изминатиот период високи владини функционери од владејачката партија и членови на Владата ја злоупотребиле својата моќ во сите сфери, судството, медиумите, изборниот процес, регулаторните тела..

СДСМ: Граѓаните не му веруваат на Груевски

Нова ТВ - 10.11.2015

„Економските промашувања на Никола Груевски ја доведоа Македонија на дното на Европа по инвестиции, далеку зад своите соседи. Народна банка објави поразителни податоци дека во јуни и јули оваа година странските инвестиции во Македонија се на ...

СДСМ: За Груевски сега и Брисел лаже

+инфо - 10.11.2015

Според Никола Груевски и Брисел лаже, коментира СДСМ. „Брисел кажа: Високи претставници и членови на Владата ја злоупотребиле својата моќ во судството, медиумите, изборниот процес. Во корупција се вмешани високи владини функционери.

СДСМ: Груевски, доста лажеш!

+инфо - 10.11.2015

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија ги отфрла дрските и безобразни лаги што ги пласираат медиумските курири на Никола Груевски, реагира партијата. „СДСМ нема никаква поврзаност со кој било медиум, за разлика од уредникот Груевски.

СДСМ: Федерализација има само во главата на Груевски

+инфо - 10.11.2015

Уредникот Никола Груевски зборува за поделби на Македонија зашто самиот е поделен помеѓу неговите лаги и суровата реалноста, коментира СДСМ. „И Брисел денеска кажа, поради високи претставници и членови на Владата, не функционираат судството, ...

СДСМ: Граѓаните не му веруват на Груевски

+инфо - 10.11.2015

Економските промашувања на Никола Груевски ја доведоа Македонија на дното на Европа по инвестиции, далеку зад своите соседи. Народна банка објави поразителни податоци дека во јуни и јули оваа година странските инвестиции во Македонија се на рекордно ...

СДСМ: Граѓаните не му веруваат на Груевски

А1 On - 10.11.2015

„Економските промашувања на Никола Груевски ја доведоа Македонија на дното на Европа по инвестиции, далеку зад своите соседи. Народна банка објави поразителни податоци дека во јуни и јули оваа година странските инвестиции во Македонија се на ...

СДСМ: Груевски, доста лажеш!

А1 On - 10.11.2015

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија ги отфрла дрските и безобразни лаги што ги пласираат медиумските курири на Никола Груевски. СДСМ нема никаква поврзаност со кој било медиум, за разлика од уредникот Груевски, велат од опозициската партија.

СДСМ: За Груевски сега и Брисел лаже

А1 On - 10.11.2015

„Според Никола Груевски и Брисел лаже. Брисел кажа: Високи претставници и членови на Владата ја злоупотребиле својата моќ во судството, медиумите, изборниот процес. Во корупција се вмешани високи владини функционери.

СДСМ: Груевски го руши државниот поредок, и граѓаните знаат, и Брисел кажа

А1 On - 10.11.2015

„Уредникот Никола Груевски зборува за поделби на Македонија зашто самиот е поделен помеѓу неговите лаги и суровата реалноста. И Брисел денеска кажа, поради високи претставници и членови на Владата, не функционираат судството, медиумите, институциите.

СДСМ: Збогум Никола, иднината на Македонија се европски вредности!

Локално - 10.11.2015

Груевски го урива државниот поредок, и граѓаните знаат, и Брисел порача СДСМ во своето вечерашмо сооштение до јавноста Уредникот Никола Груевски зборува за поделби на Македонија зашто самиот е поделен помеѓу неговите лаги и суровата реалноста.

СДСМ: Граѓаните не му веруват на Груевски- што и да најавува, доцна е!

Репортер - 10.11.2015

Економските промашувања на Никола Груевски ја доведоа Македонија на дното на Европа по инвестиции, далеку зад своите соседи. Народна банка објави поразителни податоци дека во јуни и јули оваа година странските инвестиции во Македонија се на рекордно ...

СДСМ: За Груевски сега и Брисел лаже

Бриф - 10.11.2015

Соопштение од СДСМ: Брисел кажа: Високи претставници и членови на Владата ја злоупотребиле својата моќ во судството, медиумите, изборниот процес. Во корупција се вмешани високи владини функционери.

СДСМ: Груевски, доста лажеш!

Репортер - 10.11.2015

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија ги отфрла дрските и безобразни лаги што ги пласираат медиумските курири на Никола Груевски. СДСМ нема никаква поврзаност со кој било медиум, за разлика од уредникот Груевски, велат од опозициската партија.

СДСМ: За Груевски сега и Брисел лаже

Репортер - 10.11.2015

„Според Никола Груевски и Брисел лаже. Брисел кажа: Високи претставници и членови на Владата ја злоупотребиле својата моќ во судството, медиумите, изборниот процес. Во корупција се вмешани високи владини функционери.

СДСМ: Груевски го руши државниот поредок, и граѓаните знаат, и Брисел кажа

Репортер - 10.11.2015

„Уредникот Никола Груевски зборува за поделби на Македонија зашто самиот е поделен помеѓу неговите лаги и суровата реалноста. И Брисел денеска кажа, поради високи претставници и членови на Владата, не функционираат судството, медиумите, институциите.

СДСМ: Неповрзаност има само меѓу Груевски и реалноста

Репортер - 10.11.2015

Постои само една неповрзаност, помеѓу Груевски и реалноста. Поделбите на Македонија се во главата на Груевски. Вореалноста, граѓаните се единствени, ги мачат исти проблеми и сакаат европски вредности. Доаѓа времето на слободна и европскаМакедонија.

СДСМ: Рекордно ниско ниво на странски инвестиции во земјава

Нова ТВ - 09.11.2015

Податоците на Народна банка покажуваат катастрофално ниско ниво на странските инвестиции во Македонија, велат од СДСМ во соопштение испратено до јавноста. – Според Народна банка, во јуни и во јули оваа година, странските инвестиции во Македонија ...

СДСМ: НБРМ го демантираше Груевски, рекордно ниско ниво на странски инвестиции во земјава

А1 On - 09.11.2015

„Податоците на Народна банка покажуваат катастрофално ниско ниво на странските инвестиции во Македонија. Според Народна банка, во јуни и јули оваа година, странските инвестиции во Македонија се на рекордно најниско ниво во цела Европа, дури и зад ...

СДСМ: Народна банка го демантираше Груевски, рекордно ниско ниво на странски инвестиции

+инфо - 09.11.2015

Податоците на Народна банка покажуваат катастрофално ниско ниво на странските инвестиции во Македонија. Според Народна банка, во јуни и јули оваа година, странските инвестиции во Македонија се на рекордно најниско ниво во цела Европа, дури и зад ...

Народна банка го демантираше Груевски, рекордно ниско ниво на странски инвестиции во земјава

Локално - 09.11.2015

„Податоците на Народна банка покажуваат катастрофално ниско ниво на странските инвестиции во Македонија. Според Народна банка, во јуни и јули оваа година, странските инвестиции во Македонија се на рекордно најниско ниво во цела Европа, дури и зад ...

СДСМ: Демант од НБМ за Груевски- рекордно ниско ниво на странски инвестиции

Репортер - 09.11.2015

„Податоците на Народна банка покажуваат катастрофално ниско ниво на странските инвестиции во Македонија. Според Народна банка, во јуни и јули оваа година, странските инвестиции во Македонија се на рекордно најниско ниво во цела Европа, дури и зад ...