TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Џозеф: Самарас да го реши спорот за името кој го создаде

Deutsche Welle - 10.11.2012

Претседателот Барак Обама нема да ја промени политиката кон Македонија, Андонис Самарас може да го реши спорот за името кој го создаде, а грчкиот национализам мора да се менува од внатре, оценува ...

Едвард Џозеф: Обама ќе задржи континуитет кон Македонија

24 Вести - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, оценува дека американската политика кон Македонија и ...

Е:Џозеф:САД ќе задржат континуитет кон Македонија

Р.С.Европа - 10.11.2012

Поранешниот претставник на МКГ за Македонија, Едвард Џозеф,оценува дека американската политика кон Македонија и проширувањето на НАТО и во новиот мандат на претседателот Барак Обама ќе се одликува со ...

Едвард Џозеф: Самарас, кој го создаде проблемот со Македонија, сега има прилика да го реши

Вест - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, оценува дека американската политика кон Македонија и ...

Џозеф: Америка нема да ја смени политиката кон Македонија

МКД - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешниот претставник на меѓународната кризна група за Македонија, смета дека Америка и понатаму ќе ја подржува Македонија на патот кон НАТО.

Едвард Џозеф - Обама ќе задржи континуитет кон Македонија

Утрински - 10.11.2012

Поранешниот претставник на Меѓународната кризна група за Македонија смета дека и во изминатите години немало застој во активностите за проширувањето на НАТО Едвард Џозеф, поранешен претставник на ...

Џозеф: Обама ќе задржи континуитет кон Македонија

А1 On - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, оценува дека американската политика кон Македонија и ...

Џозеф: Обама ќе задржи континуитет кон Македонија

Дневник - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлантски односи во Вашингтон, оценува дека американската политика кон Македонија и ...

Едвард Џозеф: Обама ќе ја продолжи поддршката кон Македонија

Н.Македонија - 10.11.2012

Нема да има промени во американската политика кон Македонија во новиот мандат на претседателот Барак Обама, оценува Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група во Македонија, а ...

Едвард Џозеф: Обама ќе ја поддржува Македонија со исто темпо

БркајРабота - 10.11.2012

Џозеф смета дека и во изминатите години немало застој во активностите за проширувањето на НАТО. - Не гледам причина за некоја драматична промена во политиката, и не верувам дека во изминатите четири ...

Едвард Џозеф: Самарас може да го реши спорот со името

+инфо - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, а сега вработен во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, оценува дека американската политика кон Македонија и ...

Едвард Џозеф: Обама ќе задржи континуитет кон Македонија

МРТ - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, оценува дека американската политика кон Македонија и ...

Самарас го создаде проблемот со Македонија, сега има прилика да го реши

Кирилица - 10.11.2012

Самарас го создаде проблемот со Македонија, сега има прилика да го реши Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлански односи во ...

Едвард Џозеф: Обама ќе ја продолжи поддршката кон Македонија

Либертас - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, оценува дека ќе се задржи континуитетот на американската ...

Џозеф: Обама ќе го задржи континуитетот кон Македонија

Канал5 - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, оценува дека американската политика кон Македонија и ...

Едвард Џозеф: Обама ќе задржи континуитет кон Македонија

Точка - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, оценува дека американската политика кон Македонија и ...

Едвард Џозеф: Обама ќе го задржи континуитетот кон Македонија

Press24 - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, оценува дека ќе се задржи континуитетот на американската ...

Едвард Џозеф: Обама ќе ја поддржува Македонија со исто темпо

Курир - 10.11.2012

Џозеф смета дека и во изминатите години немало застој во активностите за проширувањето на НАТО. - Не гледам причина за некоја драматична промена во политиката, и не верувам дека во изминатите четири ...

Џозеф: САД ќе продолжи со напорите Македонија да влезе во НАТО

БезПардон - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, оценува дека американската политика кон Македонија и ...

Едвард Џозеф: Обама ќе задржи континуитет кон Македонија

Нетпрес - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, оценува дека американската политика кон Македонија и ...

Џозеф: Самарас може да го реши спорот со Македонија

Sky - 10.11.2012

Поранешниот претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, Едвард Џозеф кој сега врши функција во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, смета дека САД ќе го задржи континуитетот на ...

Едвард Џозеф: Обама ќе задржи континуитет кон Македонија

еВести - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, оценува дека американската политика кон Македонија и ...

Едвард Џозеф: Обама ќе задржи континуитет кон Македонија

Денешен - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, оценува дека американската политика кон Македонија и ...

Џозеф:Обама ќе го задржи континуитетот кон Македонија

Maxim - 10.11.2012

Едвард Џозеф, поранешен претставник на Меѓународната кризна група за Македонија, сега во Центарот за трансатлански односи во Вашингтон, оценува дека ќе се задржи континуитетот на американската ...