TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови детали за прилепчанката Дениса Маркоска

Шеталиште - 12.10.2014

Во текот на вчерашниот ден ДНК-та од родителите на Дениса од која нема ни трага ни глас била пратена во Грција. Како што јавува Канал5, ДНК анализите се завршени и испратени преку Интерпол во Грција.

До понеделник ќе се знае дали пронајденото тело е на Дениса

Локално - 11.10.2014

Најдоцна до понеделник ќе се знае дали има поклопување на ДНК профилот на таткото на Дениса Маркоска, со оној на пронајденото тело.Од резултатите на споредбата ќе зависи и текот на истрагата.

До понеделник ќе се знае дали пронајденото тело е на Дениса

МК News - 11.10.2014

Најдоцна до понеделник ќе се знае дали има поклопување на ДНК профилот на таткото на Дениса Маркоска, со оној на пронајденото тело, со што ќе се открие и идентитетот на мртвата девојка за која постои ...

До понеделник ќе се знае дали пронајденото тело е на Дениса

NewTime - 11.10.2014

МВР преку Интерпол добиле и официјално известување дека профилот од таткото на исчезнатата Дениса пристигнало во Атина. Интерпол нема должност да ја извести македонската полиција за резултатите од ...

Последните зборови на Дениса: Одам до тоалет и ќе си легнам

Lider - 11.10.2014

-Одам до тоалет и ќе си легнам – биле последните зборовите на исчезнатата Дениса Маркоска, по што ѝ се губи секаква трага. Телевизија „Алфа“, повикувајќи се на член на фамилијата на 23-годишната ...

ДНК профилот од родителите на Дениса пристигна во Атина

Falanga - 11.10.2014

Од резултатите на споредбата ќе зависи и текот на истрагата.. Најдоцна до понеделник ќе се знае дали има поклопување на ДНК профилот на таткото на Дениса Маркоска, со оној на пројаденото тело, со што ...

ПОСЛЕДНИТЕ ЗБОРОВИ НА ДЕНИЗА: Одам во тоалет и си легнувам!

Телеграф - 10.10.2014

Критичната ноќ на 12 септември, околу 2. 30 часот утрото, таа заедно со засега непознато лице стоела и разговарала на палубата од бродот „Серенисима“ „Одам до тоалет и ќе си легнам“, ова се ...

ДНК профилот од родителите на Дениса пристигна во Атина

Алфа - 10.10.2014

Најдоцна до понеделник ќе се знае дали има поклопување на ДНК профилот на таткото на Дениса Маркоска, со оној на пројаденото тело, со што ќе се открие и идентитетот на мртвата девојка за која постои ...

Ова се последните зборови на Дениса пред да ја изгуби трагата!

За Се - 10.10.2014

Одам до тоалет и ќе си легнам – биле последните зборовите на исчезнатата Дениса Маркоска, по што ѝ се губи секаква трага. Телевизија „Алфа“ , повикувајќи се на член на фамилијата на 23-годишната ...

Одам до тоалет и ќе си легнам – последните зборови на Дениса Марковска

NewTime - 10.10.2014

- Одам до тоалет и ќе си легнам – биле последните зборовите на исчезнатата Дениса Маркоска, по што ѝ се губи секаква трага. Телевизија „ Алфа “. повикувајќи се на член на фамилијата на 23-годишната ...

Последните зборови на Дениса : "Одам до тоалет и ќе си легнам"

Точка - 10.10.2014

Одам до тоалет и ќе си легнам – биле последните зборови на исчезнатата Дениса Маркоска, по што и' се губи секаква трага. Телевизија „Алфа“, повикувајќи се на член на фамилијата на 23-годишната ...

Последните зборови на Дениса : „Одам до тоалет и ќе си легнам“

МК News - 10.10.2014

Одам до тоалет и ќе си легнам – биле последните зборовите на исчезнатата Дениса Маркоска, по што ѝ се губи секаква трага. Телевизија „Алфа“, повикувајќи се на член на фамилијата на 23-годишната ...

Последните зборови на Дениса: Одам до тоалет и ќе си легнам

+инфо - 10.10.2014

Одам до тоалет и ќе си легнам. Ова се последните зборовите на исчезнатата Дениса Маркоска, објави ТВ Алфа повикувајќи се на член на семејството на 23-годишната прилепчанка.

До понеделник ќе се знае дали пронајденото тело е на Дениса

Sky - 10.10.2014

Најдоцна до понеделник ќе се знае дали има поклопување на ДНК профилот на таткото на Дениса Маркоска, со оној на пронајденото тело, со што ќе се открие и идентитетот на мртвата девојка за која постои ...

Одам до тоалет и ќе си легнам - последните зборови на Дениса

Sky - 10.10.2014

Одам до тоалет и ќе си легнам – биле последните зборовите на исчезнатата Дениса Маркоска, по што ѝ се губи секаква трага. Телевизија „Алфа“, повикувајќи се на член на фамилијата на 23-годишната ...

До понеделник ќе се знае дали пронајденото тело е на Дениса

Република - 10.10.2014

Најдоцна до понеделник ќе се знае дали има поклопување на ДНК профилот на таткото на Дениса Маркоска, со оној на пронајденото тело, со што ќе се открие и идентитетот на мртвата девојка за која постои ...

До понеделник ќе се знае дали пронајденото тело е на Дениса

Нетпрес - 10.10.2014

Најдоцна до понеделник ќе се знае дали има поклопување на ДНК профилот на таткото на Дениса Маркоска, со оној на пронајденото тело, со што ќе се открие и идентитетот на мртвата девојка за која постои ...

Последните зборови на Дениса- одам до тоалет и ќе си легнам

Курир - 10.10.2014

-Одам до тоалет и ќе си легнам – биле последните зборовите на исчезнатата Дениса Маркоска, по што ѝ се губи секаква трага. Телевизија „ Алфа“ , повикувајќи се на член на фамилијата на 23-годишната ...

До понеделник ќе се знае дали пронајденото тело е на Дениса

Либертас - 10.10.2014

Најдоцна до понеделник ќе се знае дали има поклопување на ДНК профилот на таткото на Дениса Маркоска, со оној на пронајденото тело, пишува Вечер. Од резултатите на споредбата ќе зависи и текот на ...

Ова се последните зборови на Дениса пред да ја изгуби трагата!

Сител - 10.10.2014

-Одам до тоалет и ќе си легнам – биле последните зборовите на исчезнатата Дениса Маркоска, по што ѝ се губи секаква трага. „Алфа“, повикувајќи се на член на фамилијата на 23-годишната прилепчанка, ...

До понеделник ќе се знае дали пронајденото тело е на Дениса

Курир - 10.10.2014

Најдоцна до понеделник ќе се знае дали има поклопување на ДНК профилот на таткото на Дениса Маркоска, со оној на пронајденото тело, со што ќе се открие и идентитетот на мртвата девојка за која постои ...

Последните зборови на Дениса : „Одам до тоалет и ќе си легнам“

Нетпрес - 10.10.2014

Одам до тоалет и ќе си легнам – биле последните зборовите на исчезнатата Дениса Маркоска, по што ѝ се губи секаква трага. Телевизија „Алфа“ , повикувајќи се на член на фамилијата на 23-годишната ...

Случај Дениса Маркоска: Убиство, самоубиство или несреќа?

Press24 - 10.10.2014

Најдоцна до понеделник ќе се знае дали има поклопување на ДНК профилот на таткото на Дениса Маркоска, со оној на пронајденото тело, со што ќе се открие и идентитетот на мртвата девојка за која постои ...

Одам до тоалет и ќе си легнам – последните зборови на Дениса Марковска

Република - 10.10.2014

-Одам до тоалет и ќе си легнам – билепоследните зборовите на исчезнатата Дениса Маркоска, по што и се губи секаква трага. Телевизија Алфа , повикувајќи се на член на фамилијата на 23 годишната ...

Кои биле последните зборови на исчезнатата Дениса?

Press24 - 10.10.2014

„Одам до тоалет и ќе си легнам“. Ова биле последните зборови на Дениса Маркоска пред од неа да нема ниту трага ниту глас. Ова за Алфа го тврди член на семејството на прилепчанката која исчезна на 12 ...

Ова се последните зборови на прилепчанката Дениса пред да и се изгуби секаква трага!

Шеталиште - 10.10.2014

Телевизија „ Алфа“ , повикувајќи се на член на фамилијата на 23-годишната прилепчанка, посочува дека критичната ноќ на 12 септември, околку 2.30 часот утрото, таа заедно со лице, чијшто идентитет ...

Најдоцна до понеделник ќе се знае дали телото е на Дениса Маркоска

Шеталиште - 10.10.2014

Најдоцна до понеделник ќе се знае дали има поклопување на ДНК профилот на таткото на Дениса Маркоска, со оној на пронајденото тело, со што ќе се открие и идентитетот на мртвата девојка за која постои ...

Ова се последните зборови на Дениса пред да ја изгуби трагата!

Вечер - 10.10.2014

-Одам до тоалет и ќе си легнам – биле последните зборовите на исчезнатата Дениса Маркоска, по што ѝ се губи секаква трага. „Алфа", повикувајќи се на член на фамилијата на 23-годишната прилепчанка, ...

Ова биле последните зборови на Дениса – Одам до тоалет и ќе си легнам

Денешен - 10.10.2014

Одам до тоалет и ќе си легнам – биле последните зборовите на исчезнатата Дениса Маркоска, по што ѝ се губи секаква трага. Телевизија „Алфа“, повикувајќи се на член на фамилијата на 23-годишната ...

Најдоцна до понеделник ќе се знае дали пронајденото тело е на Дениса

Пулс24 - 10.10.2014

Најдоцна до понеделник ќе се знае дали има поклопување на ДНК профилот на таткото на Дениса Маркоска, со оној на пронајденото тело, со што ќе се открие и идентитетот на мртвата девојка за која постои ...

„Одам до тоалет и ќе си легнам“- Ова се последните зборови на исчезнатата Дениса!

Пулс24 - 10.10.2014

-Одам до тоалет и ќе си легнам – биле последните зборовите на исчезнатата Дениса Маркоска, по што ѝ се губи секаква трага. Телевизија „Алфа“, повикувајќи се на член на фамилијата на 23-годишната ...

До понеделник ќе се знае дали пронајденото тело е на Дениса

Денешен - 10.10.2014

Најдоцна до понеделник ќе се знае дали има поклопување на ДНК профилот на таткото на Дениса Маркоска, со оној на пронајденото тело, со што ќе се открие и идентитетот на мртвата девојка за која постои ...

ДНK од родителите на Дениса пристигна во Атина

Вечер - 10.10.2014

Од резултатите на споредбата ќе зависи и текот на истрагата. Доколку се работи за Дениса тогаш тамошното обвинителство ќе треба да каже како ќе продолжи истрагата Најдоцна до понеделник ќе се знае ...

Последните зборови на Дениса пред да исчезне: Одам до тоалет и си легнувам!

Falanga - 10.10.2014

Кое било лицето кое разговарало со Дениса засега не се открива, но грчките истражни органи го знаат неговиот идентитет.. Одам до тоалет и ќе си легнам.

„Одам во тоалет и ќе си легнам“ - ова биле последните зборови на Дениса

Maxim - 10.10.2014

„Одам до тоалет и ќе си легнам“. Ова биле последните зборови на Дениса Маркоска пред од неа да нема ниту трага ниту глас. Ова го тврди член на семејството на прилепчанката која исчезна на 12 ...

"Одам до тоалет и си легнувам" - последните зборови на Дениса пред да исчезне

Алфа - 09.10.2014

Одам до тоалет и ќе си легнам. Ова се последните зборовите на исчезнатата Дениса Маркоска, по што и се губи секаква трага. Ова за Алфа го тврди член на фамилијата на 23 годишната прилепчанка Одам до ...

Македонските вештаци во дилема: Зошто телото на Дениса е пронајдено без облека?

Точка - 09.10.2014

ДНК профилот од родителите на Дениса е испратен на грчкиот остров Родос. МВР потврди дека е обезбедена плунка од Маркоски и преку македонскиот Интерпол доставена е на натамошна анализа.

Македонските вештаци во дилема: Зошто телото на Дениса е пронајдено без облека

МК News - 09.10.2014

ДНК профилот од родителите на Дениса е испратен на гркчиот остров Родос. МВР потврди дека е обезбедена плунка од Маркоски и преку македонскиот Интерпол доставена на натамошна анализа.

Лабораторија во Атина ќе каже – дали удавената девојка е Дениса, ќе се знае за 2-3 дена

МК News - 09.10.2014

Лабораторија во Атина, а не на Родос ќе ја прави анализата и споредбата на ДНК примерокот од родителите на Дениса, со оној од пронајдениот женски труп во Егејското море – објаснуваат за Канал 5 од ...

За можностите на Конзуларната служба на Македонија: ИСЧЕЗНУВАЊЕТО НА ДЕНИСА МАРКОВСКА

А1 On - 09.10.2014

Залудно се измачувале родителите на Дениса дали е надлежно нашето претставништво во Солун или Атина, понатаму Истанбул, итн. Се работи за делегирана надлежност на Министерството за надворешни работи ...

Македонските вештаци во дилема: Зошто телото на Дениса е пронајдено без облека?

Шеталиште - 09.10.2014

ДНК профилот од родителите на Дениса е испратен на грчкиот остров Родос. МВР потврди дека е обезбедена плунка од Маркоски и преку македонскиот Интерпол доставена е на натамошна анализа.

Побарана ДНK од родителите на Дениса за споредба

Дневник - 08.10.2014

Грчките истражни органи побарале преку македонското МНР да се обезбедат биолошки материјали од родителите на Дениса Маркоска (23) за преку ДНK-анализа да се утврди дали починатата девојка која била ...

Се споредуваат ДНК профилите на родителите на Дениса со тој на женскиот труп пронајден кај Карпатос

Алфа - 08.10.2014

МВР го изработи и по ИНТЕРПОЛ во Грција го прати ДНК профилот на родителите на исчезната Дениса. Тој треба да се спореди со оној на женскиот труп пронајден во близина на островот Карпатос, за да се ...

СЛУЧАЈ ДЕНИЗА: Анализата на ДНК ќе се врши во Атина, резултати за неколку дена

Телеграф - 08.10.2014

Патологот кој ја вршеше обдукцијата вели дека времето на смртта на пронајденото тело не може точно да се определи, но кореспондира со времето на исчезнувањето на Македонката, плус-минус неколку дена ...

Што ќе каже споредбата на ДНК-анализите за младата прилепчанка?

+инфо - 08.10.2014

Се чекаат резултатите од споредбите на ДНК на родителите на исчезнатата Дениса Маркоска, со таа од женското тело кое пред пет дена беше најдено близу островот Карпатос, а за кое постојат сомневања ...

Родителите на Дениса: Ништо не знаеме

МК News - 08.10.2014

Нас никој официјално не не контактирал за да не информира во врска со пронајдениот труп во водите на Егејското Море….ништо не знаеме, освен она што го слушнавме од медиумите, затоа ја отфрламе ...

Родителите на Дениса: Ништо не знаеме

NewTime - 08.10.2014

Нас никој официјално не не контактирал за да не информира во врска со пронајдениот труп во водите на Егејското Море….ништо не знаеме, освен она што го слушнавме од медиумите, затоа ја отфрламе ...

ДНК примероците од родителите на Дениса пратени во Грција

Точка - 08.10.2014

Во текот на вчерашниот ден во МВР била завршена анализата на примероците од плунка земени од родителите на Дениса Маркоска, 23-годишната прилепчанка која на 12-ти септември исчезна во Егејското Море ...

ДНК профилот од родителите на Дениса пратени во Грција

МК News - 08.10.2014

Во текот на вчерашниот ден во МВР била завршена анализата на примероците од плунка земени од родителите на Дениса Маркоска, 23-годишната прилепчанка која на 12-ти септември исчезна во Егејското Море ...

МВР: ДНК-профилот од родителите на Дениса Маркоска пратени во Грција

Канал5 - 08.10.2014

Во текот на вчерашниот ден во МВР била завршена анализата на примероците од плунка земени од родителите на Дениса Маркоска, 23-годишната прилепчанка која на 12-ти септември исчезна во Егејското Море ...

Лабораторија во Атина ќе ја направи споредбата на примероците на ДНК - дали удавената девојка е Дениса ќе се знае за ...

Канал5 - 08.10.2014

Лабораторија во Атина, а не на Родос ќе ја прави анализата и споредбата на ДНК примерокот од родителите на Дениса, со оној од пронајдениот женски труп во Егејското море – објаснуваат за Канал 5 од ...

Семејството на Дениса дало примероци за ДНК анализа

Сител - 08.10.2014

Семејството на 23-годишна Дениса Маркоска дало примероци од плунка за ДНК анализа, за да се утврди дали се совпаѓаат примероците со женското тело кое е завчера беше пронајдено во Егејот „Завчера ...

ДНК профилот од родителите на Дениса пратени во Грција

Нетпрес - 08.10.2014

Во текот на вчерашниот ден во МВР била завршена анализата на примероците од плунка земени од родителите на Дениса Маркоска, 23-годишната прилепчанка која на 12-ти септември исчезна во Егејското Море ...

Македонските вештаци во дилема: Зошто телото на Дениса е пронајдено без облека

Press24 - 08.10.2014

ДНК профилот од родителите на Дениса е испратен на гркчиот остров Родос. МВР потврди дека е обезбедена плунка од Маркоски и преку македонскиот Интерпол доставена на натамошна анализа.

Нови детали за Дениса Маркоска

Press24 - 08.10.2014

Во текот на вчерашниот ден ДНК-та од родителите на Дениса од која нема ни трага ни глас била пратена во Грција. Како што јавува Канал5 , ДНК анализите се завршени и испратени преку Интерпол во Грција.

ДНК примерок од родителите на Дениса испратен на Родос

МРТ - 08.10.2014

Анализираниот ДНК примерок од родителите на Дениса Маркоска веќе се испратени на Родос заради споредба со анализите од пронајдениот женски труп. Обдукцијата е извршена, но резултатите ќе бидат ...

ДНК примероци од родителите на Дениса заминаа за Атина

Сител - 08.10.2014

ДНК профилот од родителите на Дениса е испратен на гркчиот остров Родос. МВР потврди дека е обезбедена плунка од Маркоски и преку македонскиот Интерпол доставена на натамошна анализа.

Дадовме примерок за ДНК анализа

Вечер - 08.10.2014

Семејството на 23-годишна Дениса Маркоска дало примероци од плунка за ДНК анализа, за да се утврди дали се совпаѓаат примероците со женското тело кое е завчера беше пронајдено во Егејот „Завчера ...

Нови детали за Дениса Маркоска

Maxim - 08.10.2014

Во текот на вчерашниот ден ДНК-та од родителите на Дениса од која нема ни трага ни глас била пратена во Грција. Како што , ДНК анализите се завршени и испратени преку Интерпол во Грција.

Завршена е аутопсијата на телото пронајдено во Егејското море, следува ДНК анализа

24 Вести - 07.10.2014

Аутопсијата на телото кое беше пронајдено крај островот Карпатос ги потврди информациите дека има сличности со Македонката Дениса Маркоска која исчезна од брод на 12 септември.

Се чека на резултати од грчкото обвинителство за случајот со Дениса Маркоска

Нова ТВ - 07.10.2014

Женскиот труп кој беше пронајден во саботата близу островот Карпатос, за кој постојат сомневања дека е на исчезнатата Дениса Маркоска, имал само долна облека и патики, пренесуваат грчки медиуми.

Дадовме примерок за ДНК анализа

Вест - 07.10.2014

Семејството на 23-годишна прилепчанка Дениса Маркоска, која минатиот месец исчезна од руски брод во водите на Егејското Море во близина на островот Крит, дало примероци од плунка за ДНК анализа, за ...

Обдукцијата заврши, доказот за Дениза ќе се бара со ДНК

Утрински - 07.10.2014

Според последните информации од Грција, обдукцијата покажала дека нема траги од насилство врз телото на пронајдената девојка Се' уште трае мистеријата околу исчезнувањето и смртта на 23-годишната ...

Завршена е аутопсијата на телото пронајдено во Егејското море

Р.С.Европа - 07.10.2014

Аутопсијата на телото кое беше пронајдено крај островот Карпатос ги потврди информациите дека има сличности со Македонката Дениса Маркоска која исчезна од брод на 12 септември.

ДНK-анализата ќе утврди дали мртвото тело во Егејското Море е на Дениса Маркоска

Дневник - 07.10.2014

Женски труп во напредна фаза на распаѓање во саботата е пронајден на северозападниот брег на грчкиот остров Kарпатос за кој постои сомневање дека се работи за исчезнатата Македонка.

По извршената обдукција: Немало повреди на пронајденото тело, се чека ДНК анализата

МКД - 07.10.2014

Според првите резултати на обдукцијата на телото пронајдено викендов, телото било во распаѓање, без облека која можеби паднала откако телото предолго пливало во водите на Егејското Море, но не биле ...

Грчките медиуми шпекулираат дека е пронајден трупот на Дениса Маркоска

Локално - 07.10.2014

Женскиот труп во распаѓање што беше најден во саботата близу островот Карпатос, за кој постојат сомневања дека е на исчезнатата Дениса Маркоска, имал само долна облека и патики, информираат грчките ...

Дениза пронајдена во патики и во долна облека?

Телеграф - 07.10.2014

Интернет-страницата „Круз Ло“, повикувајќи се на македонски медиуми, пишува дека некои од жените на бродот се занимавале со проституција, но дека за тоа нема никакви докази Телото за кое постои ...

Случај Дениса: На телото пронајдено на Карпатос немало траги на насилство

Алфа - 07.10.2014

Нема траги на насилство на телото за кое има сомневање дека е исчезнатата прилепчанка Дениса Маркоска. Нема траги на насилство на телото за кое има сомневање дека е исчезнатата прилепчанка Дениса ...

СЛУЧАЈ ДЕНИЗА: Грчкaта обдукција вели дека нема повреди на телото

Телеграф - 07.10.2014

Телото било во вода долго време бидејќи е во поодмината фаза на распаѓање. На телото немаше облека што може да се објасни со тоа дека тоа предолго било во вода, а облеката можеби отпаднала, вели ...

ДНК анализата ќе утврди дали пронајденото тело е на Дениса Маркоска

Калимеро - 07.10.2014

Женски труп во напредна фаза на распаѓање во саботата е пронајден на северозападниот брег на грчкиот остров Карпатос, за кој постои сомневање дека се работи за исчезнатата Македонка Маркоска.

Дали е пронајдено телото на Дениса Марковска – ДНК анализа ќе го утврди тоа

Таратур - 07.10.2014

Женски труп во напредна фаза на распаѓање во саботата е пронајден на северозападниот брег на грчкиот остров Карпатос, за кој постои сомневање дека се работи за исчезнатата Македонка Маркоска.

Семејството на Дениса: Од Интернет ли да дознаваме за нашата ќерка?

МК News - 07.10.2014

По информациите дека во Егејското море е пронајден женски труп за кој постои сомнение дека е на исчезнатата прилепчанка Дениса Маркоска, п орталот Бриф стапил во контакт со семејството на девојката, ...

Детали: Пронајденото тело со иста облека како Дениса Маркоска

Точка - 07.10.2014

Само облеката на безживотното тело кое го исфрлила водата на брегот од Егејот е иста како што носела исчезнатата Македонка Дениса Маркоска чија трага и се изгуби пред 24 дена на палубата од бродот ...

НОВИ ДЕТАЛИ: Пронајденото тело со слична облека како на Дениса

NewTime - 07.10.2014

Само долна облека и патики имал трупот во распаѓање кој беше најден во близина на островот Карпатос и за кој постои сомневање дека е на исчезнатата Дениса Маркоска од Прилеп, пренесува порталот Курир.

Трупот за кој се шпeкулира дека е на Дениса, пронајден само во долна облека и патики

Бриф - 07.10.2014

Само долна облека и Патики имал трупот во распаѓање кој беше најден во близина на островот Карпатос и за кој постои сомневање дека е на исчезнатата Дениса Маркоска од Прилеп, јавуваат грчките медиуми.

Трупот за кој се шепкулира дека е на Дениса Маркоска пронајден само во долна облека и патики

Орбис - 07.10.2014

Само долна облека и Патики имал трупот во распаѓање кој беше најфен во близина на островот Карпатос и за кој постои сомневање дека е на исчезнатата Дениса Маркоска од Прилеп, јавуваат грчките медиуми.

Завршена е аутопсијата – Дали телото е на Дениса

За Се - 07.10.2014

Завршена е аутопсијата на телото кое беше пронајдено крај островот Карпатос. Сознанијата од истата ги потврдија информациите дека има сличности со Македонката Дениса Маркоска која исчезна од брод на ...

Детали од завршената обдукција: Телото во Егејското море е со иста висина како и Дениса

Точка - 07.10.2014

Завршена е обдукцијата на пронајденото тело на Карпатос за кое постои сомневање дека е од исчезнатата Дениса, сега се чека примерок од ДНК од роднините за да се направи споредба.

Завршена е аутопсијата на телото пронајдено во Егејското море, следува ДНК анализа

NewTime - 07.10.2014

Аутопсијата на телото кое беше пронајдено крај островот Карпатос ги потврди информациите дека има сличности со Македонката Дениса Маркоска која исчезна од брод на 12 септември.

Завршена обдукцијата: Телото во Егејско море е со иста висина како и Дениса – еве детали

МК News - 07.10.2014

Завршена е обдукцијата на пронајденото тело на Карпатос за кое постои сомневање дека е исчезната Дениса, сега се чека примерок од ДНК од роднините за да се направи споредба.

Семејството на Дениса дале примерок за ДНК анализа

За Се - 07.10.2014

Семејството на 23-годишна Дениса Маркоска, која минатиот месец исчезна од руски брод во водите на Егејското Море во близина на островот Крит, дало примероци од плунка за ДНК анализа, за да се утврди ...

Завршена е аутопсијата на телото пронајдено во Егејското море, следува ДНК анализа

А1 On - 07.10.2014

Аутопсијата на телото кое беше пронајдено крај островот Карпатос ги потврди информациите дека има сличности со Македонката Дениса Маркоска која исчезна од брод на 12 септември.

Случај Дениса: МВР прави профил на ДНК од родителите, ќе биде испратен во Грција

МК News - 07.10.2014

Пред куќата на Дениса Маркоска во Прилеп, и денеска родителите во шок воопшто не сакаа да дадат изјава за јавноста. Член на семејството само потврди дека тие доцна синоќа дале ДНК примерок, кој сега ...

Семејството на Дениса: Дадовме примерок за ДНК анализа

+инфо - 07.10.2014

Семејството на 23-годишна прилепчанка Дениса Маркоска, која минатиот месец исчезна од руски брод во водите на Егејското Море во близина на островот Крит, дало примероци од плунка за ДНК анализа, за ...

Од родителите на исчезнатата Дениса е побарана ДНК анализа

Н.Македонија - 07.10.2014

Дали пронајденото тело во распаѓање кое пронајдено во Егејското Море е на исчезната Дениса Маркоска ќе се утврдува со ДНК анализа Ова го велат од Министерството за надворешни работи, чии служи ...

Најденото тело имало слична облека како на Дениса Маркоска

+инфо - 07.10.2014

Женскиот труп во распаѓање што беше најден во саботата близу островот Карпатос, за кој постојат сомневања дека е на исчезнатата Дениса Маркоска, имал само долна облека и патики, информираат грчките ...

Обдукцијата покажа: На пронајденото тело кое наводно е на Дениса немало траги на насилство

Бриф - 07.10.2014

Патологот Кострецос Панајотис од Институтот за патологија, кој ја вршел обдукцијата на телото кое беше пронајдено во Егејското море, за Телеграф изјавил дека телото било во поодмината фаза на ...

Немало траги на насилство врз најдениот женски труп

+инфо - 07.10.2014

Нема траги на насилство и веројатно станува збор за давење, објаснил грчкиот форензичар Панајотис Котрецос кој ја правел обдукцијата на женскиот труп, за кој има сомневања дека е на исчезнатата ...

Патологот за Канал 5: На телото не се пронајдени траги на насилство

Канал5 - 07.10.2014

Завршена е обдукцијата на пронајденото тело на Карпатос за кое постои сомневање дека е исчезната Дениса, сега се чека примерок од ДНК од роднините за да се направи споредба.

Се врши ДНК анализа на примероците од родителите на Дениса

Канал5 - 07.10.2014

Синоќа родителите на Дениса Маркоска во полициската станица во Прилеп дале примерок од плунка за утврдување на ДНК профилот за да се спореди со резултатите од анализата која е во тек на островот ...

Пронајденото тело е во поодмината фаза на распаѓање се утврдува дали е Дениса Маркоска

Сител - 07.10.2014

Аутопсијата на телото кое беше пронајдено крај островот Карпатос ги потврди информациите дека има сличности со Македонката Дениса Маркоска која исчезна од брод на 12 септември.

Дали пронајденото тело на островот Карпатос е на исчезната Дениса?

еМагазин - 07.10.2014

Само долна облека и патики имал трупот во распаѓање кој е најден во близина на островот Карпатос и за кој постои сомневање дека е на исчезнатата Дениса Маркоска од Прилеп, јавуваат грчките медиуми.

Случај Дениса: Немало траги на насилство врз најдениот женски труп

Press24 - 07.10.2014

Аутопсијата на телото кое беше пронајдено крај островот Карпатос ги потврди информациите дека има сличности со Македонката Дениса Маркоска која исчезна од брод на 12 септември.

Завршена аутопсијата на телото пронајдено во Егејското море, нема траги на насилство

Либертас - 07.10.2014

Аутопсијата на телото кое беше пронајдено крај островот Карпатос ги потврди информациите дека има сличности со Македонката Дениса Маркоска која исчезна од брод на 12 септември.

Семејството на Дениса потврди дека им бил побаран примерок за ДНК-анализа

Република - 07.10.2014

Семејството на исчезнатата Дениса Маркоска потврди дека им бил побаран примерок за ДНК анализа откако вчера беше објавено дека е пронајден труп во распаѓање во близина на островот Карпатос и за кој ...

Семејството на Дениса: Дадовме примерок за ДНК анализа

Либертас - 07.10.2014

Семејството на 23-годишна прилепчанка Дениса Маркоска, која минатиот месец исчезна од руски брод во водите на Егејското Море во близина на островот Крит, дало примероци од плунка за ДНК анализа, за ...

Родителите на Дениса: Ништо не знаеме

Курир - 07.10.2014

Нас никој официјално не не контактирал за да не информира во врска со пронајдениот труп во водите на Егејското Море….ништо не знаеме, освен она што го слушнавме од медиумите, затоа ја отфрламе ...

Телото пронајдено во Егејско море е со иста висина како Дениса

Press24 - 07.10.2014

Завршена е обдукцијата на пронајденото тело на Карпатос за кое постои сомневање дека е исчезната Дениса, сега се чека примерок од ДНК од роднините за да се направи споредба.

Нови детали за трупот пронајден во Егејското море

Курир - 07.10.2014

Само долна облека и патики имал трупот во распаѓање кој беше најден во близина на островот Карпатос и за кој постои сомневање дека е на исчезнатата Дениса Маркоска од Прилеп, јавуваат грчките медиуми.

ДНК примерокот треба да утврди дали пронајденото тело е на Дениса

Нетпрес - 07.10.2014

Завршена е обдукцијата на пронајденото тело на Карпатос за кое постои сомневање дека е исчезната Дениса, сега се чека примерок од ДНК од роднините за да се направи споредба, објави Канал 5, од ...

Семејството на Дениса: Дадовме примерок за ДНК анализа

Press24 - 07.10.2014

Семејството на 23-годишна Дениса Маркоска, која минатиот месец исчезна од руски брод во водите на Егејското Море во близина на островот Крит, дало примероци од плунка за ДНК анализа, за да се утврди ...

Трупот за кој се шепкулира дека е на Дениса пронајден само во долна облека и патики

Сител - 07.10.2014

Само долна облека и Патики имал трупот во распаѓање кој беше најфен во близина на островот Карпатос и за кој постои сомневање дека е на исчезнатата Дениса Маркоска од Прилеп, јавуваат грчките медиуми.

Родителите на Дениса во очај: Ништо не знаеме

Press24 - 07.10.2014

Нас никој официјално не не контактирал за да не информира во врска со пронајдениот труп во водите на Егејското Море….ништо не знаеме, освен она што го слушнавме од медиумите, затоа ја отфрламе ...

Телото пронајдено во Егејско море е со иста висина како и Дениса

Курир - 07.10.2014

Завршена е обдукцијата на пронајденото тело на Карпатос за кое постои сомневање дека е исчезната Дениса, сега се чека примерок од ДНК од роднините за да се направи споредба.

На телото пронајдено на Карпатос немало траги на насилство

Sky - 07.10.2014

Нема траги на насилство на телото за кое има сомневање дека е исчезнатата прилепчанка Дениса Маркоска. Обдукцијата направена во институтот за судска медицина на островот Родос го потврдува тоа, а ...

Трупот за кој се шепкулира дека е на Дениса Маркоска пронајден само во долна облека и патики

Press24 - 07.10.2014

Само долна облека и Патики имал трупот во распаѓање кој беше најфен во близина на островот Карпатос и за кој постои сомневање дека е на исчезнатата Дениса Маркоска од Прилеп, јавуваат грчките медиуми.

Колегите на Дениса повикани во обвинителството

Либертас - 07.10.2014

Женскиот труп во распаѓање што во саботата беше најден во близина на островот Карпатос, а за кој постојат сомневања дека е на исчезнатата 23-годишната Дениса Маркоска, имал само долна облека и ...

Земен примерок за ДНК анализа од родителите на Дениса

МРТ - 07.10.2014

Се уште не се знае дали женскиот труп пронајден во водите на Егејскот море во близина на островот Карпатос е на Дениса Маркоска која изчезна на бородот Серенисима.

Завршена е аутопсијата на телото пронајдено во Егејското море, следува ДНК анализа

Сител - 07.10.2014

Аутопсијата на телото кое беше пронајдено крај островот Карпатос ги потврди информациите дека има сличности со Македонката Дениса Маркоска која исчезна од брод на 12 септември.

Случај Дениса: МВР прави профил на ДНК примерокот од родителите, ќе биде испратен во Грција

МРТ - 07.10.2014

Се наоѓаме пред куќата на Дениса Маркоска во Прилеп, каде и денеска родителите во шок воопшто не сакаа да дадат изјава за јавноста. Член на семејството само ни потврди дека тие доцна синоќа дале ДНК ...

Родителите на Дениса скршени од болка: "Ништо не знаеме за ќерка си"

Сител - 07.10.2014

Нас никој официјално не не контактирал за да не информира во врска со пронајдениот труп во водите на Егејското Море….ништо не знаеме, освен она што го слушнавме од медиумите, затоа ја отфрламе ...

Нови детали за женскиот труп пронајден во Егејското море

Шеталиште - 07.10.2014

Само долна облека и патики имал трупот во распаѓање кој беше најден во близина на островот Карпатос и за кој постои сомневање дека е на исчезнатата Дениса Маркоска од Прилеп, јавуваат грчките медиуми.

Семејството Маркоски даде примерок за ДНК анализа

Шеталиште - 07.10.2014

Семејството на 23-годишна прилепчанка Дениса Маркоска, која минатиот месец исчезна од руски брод во водите на Егејското Море во близина на островот Крит, дало примероци од плунка за ДНК анализа, за ...

Трупот за кој се шепкулира дека е на Дениса, пронајден само во долна облека и патики

Денешен - 07.10.2014

Само долна облека и Патики имал трупот во распаѓање кој беше најден во близина на островот Карпатос и за кој постои сомневање дека е на исчезнатата Дениса Маркоска од Прилеп, јавуваат грчките медиуми.

Пронајденото тело има сличности со Дениса

Вечер - 07.10.2014

Засега не може да се утврди причината и времето на смртта, односно дали станува збор за давење или смртта настапила пред телото да дојде во допир со морето.

Родителите на Дениса: Ништо не знаеме...

Пулс24 - 07.10.2014

Тој денеска, и покрај не одговaрал на телефонските повици. Дали се промени нешто во неговите сознанија, засега останува тајна. Познаници на семејството, неофицијално ни изјавија дека родителите на ...

Трупот има сличности со исчезнатата Дениза!

Вечер - 07.10.2014

Патологот Кострецос Панајотис од Институтот за патологија, во својата изјава навел дека следен чекор во утврдување на идентитетот е властите во Карпатос да стапат во контакт со семејството на Дениза ...

Реакција на семејството на Дениса по информациите за пронајден труп во Егејското море

Falanga - 07.10.2014

Со очај ја дознавме веста од порталите на интернет дека е пронајден женски труп за кој постои сомнение дека е нашето дете Дениса. По информациите дека во Егејското море е пронајден женски труп за кој ...

Пронајдениот труп во Егејското море дали е Дениса

Falanga - 07.10.2014

Не информираа дека е најдено тело кое според описот коренсподира на исчезнатата. Ќе се направи ДНК анализа за да се утврди идентитетот. – информнираат од МНР..

Случај Дениса: Немало траги на насилство врз најдениот женски труп

Maxim - 07.10.2014

Аутопсијата на телото кое беше пронајдено крај островот Карпатос ги потврди информациите дека има сличности со Македонката Дениса Маркоска која исчезна од брод на 12 септември.

Завршена аутопсијата на телото пронајдено во Егејското море

Lider - 07.10.2014

Аутопсијата на телото кое беше пронајдено крај островот Карпатос ги потврди информациите дека има сличности со Македонката Дениса Маркоска која исчезна од брод на 12 септември.

Трупот за кој се верува дека бил на Дениса бил во долна облека и патики

Maxim - 07.10.2014

Само долна облека и патики имал трупот во распаѓање кој беше најфен во близина на островот Карпатос и за кој постои сомневање дека е на исчезнатата Дениса Маркоска од Прилеп, јавуваат грчките медиуми.

Телото пронајдено во Егејско море е со иста висина како и Дениса

Falanga - 07.10.2014

Форензичарот Панајотис Котрецос кој ја правеше обдукцијата, за Канал 5 вели дека поради лошата состојба во која било телото не може да се утврди точната причина и времето кога настапила смртта.

Безживотното тело најдено во Егејско море било само во долна облека и патики

Lider - 07.10.2014

Само долна облека и патики имало на безживотното тело кое беше најден во близина на островот Карпатос и за кој постои сомневање дека е на исчезнатата Дениса Маркоска од Прилеп, јавуваат грчките ...

Најденото тело имало слична облека како на Дениса Маркоска

Falanga - 07.10.2014

Семејството на Маркоска потврди вчера дека од нив е побарана ДНК анализа заради утврдување на идентитенот на најденото тело.. Женскиот труп во распаѓање што беше најден во саботата близу островот ...

Од семејството на Дениса дале ДНК примерок за анализа

Maxim - 07.10.2014

Семејството на 23-годишна Дениса Маркоска, која минатиот месец исчезна од руски брод во водите на Егејското Море во близина на островот Крит, дало примероци од плунка за ДНК анализа, за да се утврди ...

ДНК анализата ќе утврди дали пронајденото тело во Егејското море е на Дениса Маркоска

24 Вести - 06.10.2014

Женски труп во напредна фаза на распаѓање во саботата е пронајден на северозападниот брег на грчкиот остров Карпатос, за кој постои сомневање дека се работи за исчезнатата Македонка Маркоска.

ДНК анализата ќе утврди дали пронајденото тело во Егејското Море е на Дениса Маркоска

Утрински - 06.10.2014

Женски труп во напредна фаза на распаѓање во саботата е пронајден на северозападниот брег на грчкиот остров Карпатос, за кој постои сомневање дека се работи за исчезнатата Македонка Маркоска.

ДНК ќе утврди дали пронајденото тело е на Дениса Маркоска

Р.С.Европа - 06.10.2014

Во саботата е пронајден женски труп на северозападниот брег на грчкиот остров Карпатос, за кој постои сомневање дека се работи за исчезнатата Македонка Дениса Маркоска.

На брегот на Егејското Море пронајден е женски труп, ДНК анализата ќе покаже дали е на Дениса

МКД - 06.10.2014

Македонското Министерство за надворешни работи и официјално било известено дека викендов на брегот на Егејското Море бил пронајден женски труп. Дениса Маркоска Се претпоставува дека станува збор за ...

Пронајден женски труп во водите на егејот- можно ли е да е Дениса ?

Локално - 06.10.2014

Пронајден женски труп во водите на Егејското Море, но во овој момент не може да се тврди дека тоа е исчезната Дениса Марковска. Тамошните медиуми посочуваат дека е можно тоа да е македонката Дениса ...

ВО ВОДИТЕ НА ЕГЕЈСКОТО МОРЕ: Пронајдено телото на Дениза?

Телеграф - 06.10.2014

Според информациите на „Канал 5“, ДНК-анализата треба да покаже дали станува збор за исчезнатата Македонка Истражните органи во Грција, полицијата и крајбрежната стража најверојатно го пронашле ...

МНР: Пронајденото тело со слична облека како на Дениза

Телеграф - 06.10.2014

Обдукцијата и ДНК анализата ќе покажат дали женскиот труп во фаза на распаѓање кој бил пронајден во Егејот е на 23-годишната прилепчанка на која од 12 септември и се губи секаква трага Г рчките ...

Атина го известила Скопје дека можеби е пронајдено телото на исчезнатата Дениса

Алфа - 06.10.2014

Македонското Министерство за надворешни работи и официјално бил известено преку нашата амбасада во Атина дека спасувачките екипи викендов пронашле женски труп во Егејското море кое кореспондира со ...

Пронајдениот труп во Егејското море ги има карактеристиките на исчезнатата Дениса

Алфа - 06.10.2014

Само облеката на безживотното тело кое ја исфрлила водата на брегот од Егејот е иста како што носела исчезнатата Македонка Дениса Маркоска чија трага и се изгуби пред 24 дена на палубата од бродот ...

Пронајден женски труп во Егејското Море, дали е на Дениса?

Фактор - 06.10.2014

Грчките власти пронашле безживотно тело на млада девојка на брегот на Егејското Море, на северозападниот дел од островот Карпатос. Грчките власти ги информирале македонските дека се сомневаат оти ...

Пронајден женски труп во Грција - постои сомневање дека е телото на Дениса

Канал5 - 06.10.2014

Со оглед на тоа дека трупот е пронајден во близина на местото од каде што пред 24 дена и се губи секаква трага на Македонката Дениса Маркоска, во Грција постојат сомневања дека можеби станува збор за ...

Пронајдено тело во Егејското море- се проверува дали е Дениса

Бриф - 06.10.2014

Истрагата се сомнева дека го пронашла телото на Дениса во водите на Егејското Море. Земени се ДНК примероци со кои треба да се утврди дали телото е на 22- годишната девојка која исчезна на 13 ...

Пронајден женски труп во Грција, сомневања дека е на Дениса Маркоска

+инфо - 06.10.2014

Во северозападниот дел на грчкиот остров Карпатос во саботата е пронајдено женско тело во фаза на распаѓање за кое грчката полиција се сомнева дека е на 23-годишната Дениса Маркоска која исчезна на ...

Пронајден женски труп во Егејското Море: Постои сомневање дека тоа е изгубената Дениса

Популарно - 06.10.2014

Женски труп е пронајден во водите на Егејското Море на местото каде што пловел бродот од кој исчезна прилепчанката Дениса Маркоска. Трупот што е најден во близина на селото Вурна во северо западниот ...

ДНК анализата ќе утврди дали пронајденото тело во Егејското море е на Дениса Маркоска

А1 On - 06.10.2014

Женски труп во напредна фаза на распаѓање во саботата е пронајден на северозападниот брег на грчкиот остров Карпатос, за кој постои сомневање дека се работи за исчезнатата Македонка Маркоска.

Пронајден женски труп во водите на Егејското море

Канал 77 - 06.10.2014

Пронајден женски труп во водите на Егејското Море, но во овој момент не може да се тврди дека тоа е исчезната Дениса Марковска. Тамошните медиуми посочуваат дека е можно тоа да е македонката Дениса ...

Пронајден труп во Егејското Море – истрагата се сомнева дека е Дениса

Точка - 06.10.2014

Женски труп е пронајден во водите на Егејското Море на местото каде што пловел бродот од кој исчезна прилепчанката Дениса Маркоска, јави Канал 5 повикувајќи се на извори во Грција.

ДНК анализата ќе утврди дали пронајденото тело е на Дениса Маркоска

Н.Македонија - 06.10.2014

Женски труп во напредна фаза на распаѓање во саботата е пронајден на северозападниот брег на грчкиот остров Карпатос Постои сомневање дека пронајденото тело е на исчезнатата Македонка Дениса Маркоска.

Пронајден труп во Егејското Море – истрагата се сомнева дека е Дениса

NewTime - 06.10.2014

Женски труп е пронајден во водите на Егејското Море на местото каде што пловел бродот од кој исчезна прилепчанката Дениса Маркоска, јави Канал 5 повикувајќи се на извори во Грција.

Пронајден женски труп во Егејското Море – грчките медиуми шпекулираат дека е Дениса

МК News - 06.10.2014

Женски труп во распаѓање бил пронајден во саботата во близина на северозападниот дел на грчкиот остров Карпатос во Егејското море. Според известувањето на грчките власти телото е предадено на ...

Грчката полиција го пронашла телото на Македонката Дениса Маркоска?

За Се - 06.10.2014

Женско тело во фаза на распаѓање било пронајдено во Саботата во близина на селото Вурна во северо западниот дел на Карпатос. Полицијата во Грција се сомнева истото е телото нa 23 годишната Mакеоднка, ...

МНР: Пронајденото тело со слична облека како на Дениза – ДНК анализата ќе утврди дали е таа

МК News - 06.10.2014

Женски труп во напредна фаза на распаѓање во саботата е пронајден на северозападниот брег на грчкиот остров Карпатос, за кој постои сомневање дека се работи за исчезнатата Македонка Маркоска.

Реакција на семејството на Дениса по информациите за пронајден труп во Егејското море

Бриф - 06.10.2014

По информациите дека во Егејското море е пронајден женски труп за кој постои сомнение дека е на исчезнатата Дениса Маркоска, Бриф контактираше со семејството, кое е вџашено од фактот што за своето ...

Семејството на Дениса: Од Интернет ли да дознаваме за нашата ќерка?

+инфо - 06.10.2014

По информациите дека во Егејското море е пронајден женски труп за кој постои сомнение дека е на исчезнатата прилепчанка Дениса Маркоска, п орталот Бриф стапил во контакт со семејството на девојката, ...

Пронајден труп во распаѓање, се претпоставува дека е на младата Дениса

Република - 06.10.2014

Труп во распаѓање е пронајден во водите на Егејското Море, за кој постои сомневање дека е на младата Дениса Марковска – јави Канал 5. Трупот не може да се идентификува поради тоа што долго време бил ...

Пронајдено телото на Дениса Маркоска?

Press24 - 06.10.2014

Женски труп е пронајден во водите на Егејското Море на местото каде што пловел бродот од кој исчезна прилепчанката Дениса Маркоска, јави Канал 5 повикувајќи се на извори во Грција.

Пронајдена исчезнатата Дениса?

Press24 - 06.10.2014

Истрагата во Грција се сомнева дека во водите на Егејското МОре е пронајдена Дениса од која веќе со денови нема ни трага ни глас. Според информациите до кои дојде Канал5 , обдукцијата и ДНК анализата ...

Пронајден труп во Егејското Море – истрагата се сомнева дека е Дениса

Нетпрес - 06.10.2014

Женски труп е пронајден во водите на Егејското Море на местото каде што пловел бродот од кој исчезна прилепчанката Дениса Маркоска, јави Канал 5 повикувајќи се на извори во Грција.

ОБНОВЕНО: Пронајдено телото на Дениса Маркоска?

Press24 - 06.10.2014

Грчката полиција се сомнева дека е пронајдено телото нa 23 годишната Mакеодн К а, Дениса Маркоска. Според пишувањата на атинските емдиуми, во саботата е пронајдено женско тело во фаза на распаѓање во ...

Пронајден труп во Егејското Море – истрагата се сомнева дека е Дениса

Курир - 06.10.2014

Женски труп е пронајден во водите на Егејското Море на местото каде што пловел бродот од кој исчезна прилепчанката Дениса Маркоска, јави Канал 5 повикувајќи се на извори во Грција.

Пронајдено телото на Дениса Маркоска!?

Сител - 06.10.2014

Женски труп е пронајден во водите на Егејското Море на местото каде што пловел бродот од кој исчезна прилепчанката Дениса Маркоска, јавуваат порталите.

Пронајдено тело во Егејското море – се проверува дали е на Дениса

Либертас - 06.10.2014

Истрагата се сомнева дека го пронашла телото на Дениса во водите на Егејското Море. Земени се ДНК примероци со кои треба да се утврди дали телото е на 22 годишната девојка која исчезна на 13 ...

Пронајден женски труп во Егејското Море - грчките медиуми шпекулираат дека е Дениса

МРТ - 06.10.2014

Женски труп во распаѓање бил пронајден во саботата во близина на северозападниот дел на грчкиот остров Карпатос во Егејското море. Според известувањето на грчките власти телото е предадено на ...

Пронајдениот труп однесен на Родос, ќе се утврдува дали е Дениса

Курир - 06.10.2014

Женскиот труп кој беше пронајден во водите на Егејското Море, а за кој постои сомневање дека е исчезнатата Македонка Дениса Маркоска, е однесен на грчкиот островот Родос.

Пронајдениот труп однесен на Родос, ќе се утврдува дали е Дениса

Нетпрес - 06.10.2014

Женскиот труп во напредна фаза на распаѓање кој беше пронајден во водите на Егејското море, а за кој постои сомнеж дека е исчезнатата Дениса Маркоска е однесен на Родос.

ДНК анализата ќе утврди дали пронајденото тело во Егејското море е на Дениса Маркоска

Сител - 06.10.2014

Женски труп во напредна фаза на распаѓање во саботата е пронајден на северозападниот брег на грчкиот остров Карпатос, за кој постои сомневање дека се работи за исчезнатата Македонка Маркоска.

Семејството на Дениса: Од Фејсбук ли да дознаваме за нашата ќерка?

Либертас - 06.10.2014

По информациите дека во Егејското море е пронајден женски труп за кој постои сомнение дека е на исчезнатата Дениса Маркоска, од порталот Бриф стапиле во контакт со семејството на Маркоска, кое е ...

НОВИ ДЕТАЛИ: Пронајденото тело со слична облека како на Дениса

Курир - 06.10.2014

Само облеката на безживотното тело кое ја исфрлила водата на брегот од Егејот е иста како што носела исчезнатата Македонка Дениса Маркоска чија трага и се изгуби пред 24 дена на палубата од бродот ...

Пронајдено женско тело - грчката полиција се сомнева дека е исчезнатата Дениса

Сител - 06.10.2014

Само облеката на безживотното тело кое ја исфрлила водата на брегот од Егејот е иста како што носела исчезнатата Македонка Дениса Маркоска чија трага и се изгуби пред 24 дена на палубата од бродот ...

По октривањето на женскиот труп, ќе се бара ДНК примерок од родителите на Дениса Маркоска

МРТ - 06.10.2014

Ќе се бара ДНК примерок од родителите на Дениса Маркоска за да се спореди со ДНК анализата на женскиот труп кој во саботата беше пронајден во близина на северозападниот дел на грчкиот остров Карпатос ...

НОВИ ДЕТАЛИ: Пронајдениот труп во Егејското море ги има карактеристиките на исчезнатата Дениса

Sky - 06.10.2014

Само облеката на безживотното тело кое ја исфрлила водата на брегот од Егејот е иста како што носела исчезнатата Македонка Дениса Маркоска чија трага и се изгуби пред 24 дена на палубата од бродот ...

Пронајденото тело со слична облека како на Дениса

Република - 06.10.2014

Само облеката на безживотното тело кое ја исфрлила водата на брегот од Егејот е иста како што носела исчезнатата Македонка Дениса Маркоска чија трага и се изгуби пред 24 дена на палубата од бродот ...

Пронајдениот труп со слична облека како на Дениса

Нетпрес - 06.10.2014

Само облеката на безживотното тело кое ја исфрлила водата на брегот од Егејот е иста како што носела исчезнатата Македонка Дениса Маркоска чија трага и се изгуби пред 24 дена на палубата од бродот ...

ДЕТАЛИ: Пронајденото тело со иста облека како Дениса Маркоска

Press24 - 06.10.2014

Само облеката на безживотното тело кое ја исфрлила водата на брегот од Егејот е иста како што носела исчезнатата Македонка Дениса Маркоска чија трага и се изгуби пред 24 дена на палубата од бродот ...

Пронајдено е телото на Дениса Маркоска?

Шеталиште - 06.10.2014

Грчката полиција се сомнева дека е пронајдено телото нa 23 годишната македонка , Дениса Маркоска, пренесува Прес 24. Според пишувањата на атинските медиуми, во саботата е пронајдено женско тело во ...

Пронајдено телото на Дениса Маркоска?

10без10 - 06.10.2014

Властите го превзеле телото и го предале на аутопсија во Судска Медицина каде треба да се утврди точната причина за смртта како и да се направи обид за идентификување на жртвата.

Пронајден женски труп во Егејот, можно ли е да е на Дениса?

Денешен - 06.10.2014

Женски труп е пронајден во водите на Егејското Море на местото каде што пловел бродот од кој исчезна прилепчанката Дениса Маркоска, јави Канал 5 повикувајќи се на извори во Грција.

Пронајден труп во Егејското Море – истрагата се сомнева дека е Дениса

Вечер - 06.10.2014

Во тек е ДНК анализа на пронајденото тело за кое постои можност да биде прилепчанката Дениса Маркоска. Женски труп е пронајден во водите на Егејското Море на местото каде што пловел бродот од кој ...

Пронајден труп во Егејското Море, ќе се утврдува дали е Дениса!?

Пулс24 - 06.10.2014

Женскиот труп кој беше пронајден во водите на Егејското Море, а за кој постои сомневање дека е исчезнатата Македонка Дениса Маркоска, е однесен на грчкиот островот Родос.

Ново: Пронајденото тело со слична облека како на Дениса

Вечер - 06.10.2014

Само облеката на безживотното тело кое ја исфрлила водата на брегот од Егејот е иста како што носела исчезнатата Македонка Дениса Маркоска чија трага и се изгуби пред 24 дена на палубата од бродот ...

Пронајденото тело било со слична облека како на Дениса

Денешен - 06.10.2014

Само облеката на безживотното тело кое ја исфрлила водата на брегот од Егејот е иста како што носела исчезнатата Македонка Дениса Маркоска чија трага и се изгуби пред 24 дена на палубата од бродот ...

НАЈНОВИ ДЕТАЛИ: Пронајдено тело со слична облека како на Дениса!

Пулс24 - 06.10.2014

Само облеката на безживотното тело кое ја исфрлила водата на брегот од Егејот е иста како што носела исчезнатата Македонка Дениса Маркоска чија трага и се изгуби пред 24 дена на палубата од бродот ...

Пронајдениот труп е однесен на Родос каде што ќе се утврдува дали станува збор за Дениса

Пулс24 - 06.10.2014

Женскиот труп кој денеска беше пронајден во водите на Егејското Море, за кој постои сомневање дека е исчезнатата Македонка Дениса Маркоска, е однесен на грчкиот островот Родос.

ДНК анализата ќе утврди дали пронајденото тело е на Дениса Маркоска

Lider - 06.10.2014

Женски труп во напредна фаза на распаѓање во саботата е пронајден на северозападниот брег на грчкиот остров Карпатос, за кој постои сомневање дека се работи за исчезнатата Македонка Маркоска.