TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ гради партнерства со граѓаните

Lider - 11.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ гради партнерства со граѓаните. Владејачката партија за само неколку дена потпиша меморандуми за соработка со повеќе здруженија и синдикати, им подаде рака на синдикатите, работниците, земјоделците, пензионерите, бранителите, на Гораните, ...

ВМРО-ДПМНЕ гради партнерства со граѓаните

Телевизија Нова - 11.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ гради партнерства со граѓаните. Владејачката партија за само неколку дена потпиша меморандуми за соработка со повеќе здруженија и синдикати, им подаде рака на синдикатите, работниците, земјоделците, пензионерите, бранителите, бошњаците, ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша Меморандум за соработка со три синдикати и со пензионерите

МКД - 10.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денес потпиша уште четири меморандуми за соработка со здруженија. Станува збор за СОНК, Здружението на пензионери, Сојузот на синдикати и здружението Слободни синдикати. Груевски истакна дека со меморандумот се очекува да се реализираат ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со синдикатите и со пензионерите

Канал5 - 10.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денеска потпиша меморандум за соработка со три синдикати и со Сојузот на здруженија на пензионери на Македонија. Со меморандумот се очекува да се продолжи унапредувањето на социјалниот дијалог и да се реализираат проекти што ќе бидат во ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша Меморандум за соработка со уште четири здруженија

Точка - 10.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денес потпиша уште четири меморандуми за соработка со здруженија. Станува збор за СОНК, Здружението на пензионери, Сојузот на синдикати и здружението Слободни синдикати. Лидерот на владејачката партија, Никола Груевски, кој ги потпиша ...

ВМРО-ДПМНЕ: Потпишан меморандум за соработка со синдикатите и со пензионерите (ФОТО)

Телеграф - 10.11.2016

Со Меморандумот се очекува да се продолжи унапредувањето на социјалниот дијалог и да се реализираат проекти што ќе бидат во насока на подобрување на работничките права и подобрување на животниот стандард на работниците и на пензионерите ВМРО-ДПМНЕ ...

Груевски постигна договор со синдикатите и Сојузот на пензионери

Сител - 10.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со синдикатите и сојузот на пензионерите на Македонија. Целта е соединување на најдобрите проекти во насока на исполнување на потребите и барањата на ѓраѓаните.

ВМРО – ДПМНЕ ја продлабочува соработката со синдикатите и пензионерите

Алфа - 10.11.2016

За синдикатите, потпишувањето на меморандумот обезбедува гаранција во заштита на работничките права, подобрување на животниот стандард на граѓаните и работниците. Обединувањето на сите прогресивни сили и фактори во општеството, на сите расположливи ...

Груевски: ВМРО-ДПМНЕ ги обединува граѓанските организации

Канал5 - 10.11.2016

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ потпиша меморандуми за сорботка со синдикалните организации во земјава и сојузот на здруженија на пензионери. Договорите за понатамошна соработка меѓу овие организации и ВМРО ДПМНЕ, Груевски вели, се потврда на ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со синдикатите и со пензионерите

Курир - 10.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денеска потпиша меморандум за соработка со уште три синдикати и со Сојузот на здруженија на пензионери на Македонија. Со меморандумот се очекува да се продолжи унапредувањето на социјалниот дијалог и да се реализираат проекти што ќе бидат ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со 3 синдикати и со пензионерски здруженија

Локално - 10.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денеска потпиша меморандум за соработка со три синдикати и со Сојузот на здруженија на пензионери на Македонија. Со меморандумот се очекува да се продолжи унапредувањето на социјалниот дијалог и да се реализираат проекти што ќе бидат во ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша Меморандум за соработка со уште четири здруженија

Република - 10.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денес потпиша уште четири меморандуми за соработка со здруженија. Станува збор за СОНК, Здружението на пензионери, Сојузот на синдикати и здружението Слободни синдикати. Лидерот на владејачката партија, Никола Груевски, кој ги потпиша ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша Меморандум за соработка со синдикатите и пензионерите

Макфакс - 10.11.2016

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски во четврток потпиша Меморандум за соработка на претстојните избори со Сојузот на синдикатите на Македонија, Самостојниот синдикат за образование, наука и култура, Конфедерацијата на слободни синдикати на ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша Меморандум за соработка со уште четири здруженија

Нетпрес - 10.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денес потпиша уште четири меморандуми за соработка со здруженија. Станува збор за СОНК, Здружението на пензионери, Сојузот на синдикати и здружението Слободни синдикати. Лидерот на владејачката партија, Никола Груевски, кој ги потпиша ...

ВМРО-ДПМНЕ денес потпиша уште четири меморандуми за соработка со здруженија

Пулс24 - 10.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денес потпиша уште четири меморандуми за соработка со здруженија. Станува збор за СОНК, Здружението на пензионери, Сојузот на синдикати и здружението Слободни синдикати. Лидерот на владејачката партија, Никола Груевски, кој ги потпиша ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со синдикатите и со пензионерите

Lider - 10.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денеска потпиша меморандум за соработка со три синдикати и со Сојузот на здруженија на пензионери на Македонија. Со меморандумот се очекува да се продолжи унапредувањето на социјалниот дијалог и да се реализираат проекти што ќе бидат во ...

Огромно мнозинство на Египќани, благодарни на ВМРО ДПМНЕ и Никола Груевски, Меморандумот за Соработка- основа за ...

Пулс24 - 10.11.2016

Огромно мнозинство на Египкани во Р.Македонија, силно го поздравија и го поздравуваат потпишувањето на Меморандумот за Соработка помегу ВМРО ДПМНЕ и лидерот Никола Груевски и НВО КОАЛИЦИЈАТА НА ЕГИПКАНИТЕ, како најмасовна и најголема оргинизација на ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со синдикатите и со пензионерите

Телевизија Нова - 10.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денеска потпиша меморандум за соработка со три синдикати и со Сојузот на здруженија на пензионери на Македонија. Со меморандумот се очекува да се продолжи унапредувањето на социјалниот дијалог и да се реализираат проекти што ќе бидат во ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша Меморандум за соработка со уште четири здруженија

Телевизија Нова - 10.11.2016

Обединувањето на сите прогресивни сили и фактори во општеството, на сите расположливи капацитети кои преставуваат додадена вредност е токму квалитетот на ВМРО-ДПМНЕ кој го препознаваат граѓаните, тоа обединување во својата суштина е соединување ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со уште пет граѓански здруженија

МКД - 09.11.2016

Денеска ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со Федерацијата на фармери, Асоцијацијата на земјоделци, Горанското друштво и со здруженијата на Македонци со исламска вероисповед и со припадниците на безбедносните сили БЕДЕМ.

ВМРО-ДПМНЕ и пет граѓански здруженија потпишаа меморандум за соработка

ТВ21 - 09.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ и пет граѓански здруженија потпишаа меморандум за ...

Здруженијата на Египќаните обвинуваат за политички манипулации со интересите на оваа етничка заедница

OhridNews - 09.11.2016

Вчерашното потпишување на меморандум за соработка од страна на претседателот на ВМРО ДПМНЕ со коалиција на Египќаните која е застапувана од Демир Далип, предизвика лавина реакции кај здруженијата, невладините организации и политички партии на ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со пет граѓански здруженија

А1 On - 09.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денеска потпиша меморандум за соработка со Федерацијата на фармери, Асоцијацијата на земјоделци, Горанското друштво и со здруженијата на Македонци со исламска вероисповед и на припадници на безбедносните сили БЕДЕМ.

Груевски: Отворена е вратата за сечие мислење

Точка - 09.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ во среда потпиша меморандум за соработка со пет здруженија проширувајќи ја основата за дејствување и реализирање на соработка сo Федерацијатa на фармери, Асоцијацијатa на земјоделци, Здружениетo на припадници на безбедносните сили – ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со уште 5 граѓански здруженија

Курир - 09.11.2016

По вчерашните четири, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со уште пет граѓански здруженија: Фредерација на фармери, Асоцијација на земјоделци, Здружение на припадници на безбедносните сили БЕДЕМ, Горанско ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со нови 5 здруженија на граѓани

Сител - 09.11.2016

Уште 5 здруженија потпишаа меморандум за соработка со ВМРО ДПМНЕ. Константното ширење е доказ дека граѓаните препознаваат обединувачка сила во владејачката партија порача лидерот Никола Груевски.

ВМРО – ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со пет граѓански здруженија

Алфа - 09.11.2016

МРО -ДПМНЕ денеска потпиша меморандум за соработка со 5 граѓански здруженија: Федерацијата на фармери, асоцијацијата на земјоделци, Здружението на бранители БЕДЕМ, Горанското друштво и Здружението на македонци со исламска вероисповед.

Груевски потпиша меморандум за соработка со пет здруженија

Канал5 - 09.11.2016

Владејачката ВМРО-ДПМНЕ денеска потпиша меморандум за соработка со уште пет граѓански здруженија. По вчерашните четири, со нови идеи и предлози како дел од изборната програма ќе се приклучат и Федерацијата на фармери, Асоцијацијата на земјоделци, ...

Mоторна сила која го обединува граѓанското ткиво: ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со уште пет граѓански ...

Република - 09.11.2016

По вчерашните четири, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со уште пет граѓански здруженија и тоа: Федерацијата на фармери на Република Македонија, Асоцијацијата на земјоделци, Здружението на припадници на ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со уште пет граѓански здруженија

Република - 09.11.2016

По вчерашните четири, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со уште пет граѓански здруженија: Фредерација на фармери, Асоцијација на земјоделци, Здружение на припадници на безбедносните сили БЕДЕМ, Горанско ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со уште 5 граѓански здруженија

Вечер - 09.11.2016

По вчерашните четири, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со уште пет граѓански здруженија: Фредерација на фармери, Асоцијација на земјоделци, Здружение на припадници на безбедносните сили БЕДЕМ, Горанско ...

Груевски: Отворена е вратата за сечие мислење

Макфакс - 09.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ во среда потпиша меморандум за соработка со пет здруженија проширувајќи ја основата за дејствување и реализирање на соработка сo Федерацијатa на фармери, Асоцијацијатa на земјоделци, Здружениетo на припадници на безбедносните сили – ...

СИТЕЛ: ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со нови 5 здруженија на граѓани

Press24 - 09.11.2016

Уште 5 здруженија потпишаа меморандум за соработка со ВМРО ДПМНЕ. Константното ширење е доказ дека граѓаните препознаваат обединувачка сила во владејачката партија порача лидерот Никола Груевски.

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со пет граѓански здруженија

МРТ - 09.11.2016

Поддршка на политиките на ВМРО-ДПМНЕ дадоа Федерацијата на фармери, Асоцијацијата на земјоделци, Здружението на Македонците со муслиманска вероисповед, Горанското здружение и Здружението на бранителите „Бедем“.

Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со уште 5 граѓански здруженија

Пулс24 - 09.11.2016

По вчерашните четири, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со уште пет граѓански здруженија: Фредерација на фармери, Асоцијација на земјоделци, Здружение на припадници на безбедносните сили БЕДЕМ, Горанско ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со уште 5 граѓански здруженија

Lider - 09.11.2016

По вчерашните четири, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со уште пет граѓански здруженија: Федерација на фармери, Асоцијација на земјоделци, Здружение на припадници на безбедносните сили БЕДЕМ, Горанско ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со пет граѓански здруженија

Телевизија Нова - 09.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денеска потпиша меморандум за соработка со Федерацијата на фармери, Асоцијацијата на земјоделци, Горанското друштво и со здруженијата на Македонци со исламска вероисповед и на припадници на безбедносните сили БЕДЕМ.

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со 4 граѓански здруженија

МКД - 08.11.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со четири граѓански здруженија - Сојузот на земјоделци, Здружение за културно обединување на Бошњаците, Коалиција на Египќаните и Здружение за духовно обединување на ...

ВМРО-ДПМНЕ ја продлабочи соработката со четири НВО

А1 On - 08.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денеска потпиша Меморандум за соработка со Сојузот на земјоделци на Македонија, Здружението за културно обединување на Бошњаците од Македонија АВАЗ, НВО Коалицијата на Египќаните и Здружението за духовно обединување на Сетинци, Попадинци ...

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски потпиша меморандум за соработка со четири граѓански здруженија

Сител - 08.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со 4 граѓански здруженија. Досегашната плодна соработка со вистинскиот граѓански сектор ќе продолжи и во следниот период со нови идеи и предлози кои ќе бидат дел од изборната програма.

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со 4 граѓански здруженија

Точка - 08.11.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со четири граѓански здруженија. ВМРО-ДПМНЕ е партнер со граѓаните, таа соработка трае со години, подвлече Груевски, по потпишувањето на меморандумот.

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со четири НВО

Вест - 08.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денеска потпиша Меморандум за соработка со Сојузот на земјоделци на Македонија, Здружението за културно обединување на Бошњаците од Македонија АВАЗ, НВО Коалицијата на Египќаните и Здружението за духовно обединување на Сетинци, Попадинци ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со 4 граѓански здруженија

Канал5 - 08.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со 4 граѓански здруженија. ВМРО-ДПМНЕ е партнер со граѓаните и таа соработка трае со години рече на потпишувањето лидерот на партијата Никола Груевски.

ФОТО: ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со 4 граѓански здруженија

Курир - 08.11.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со четири граѓански здруженија: Сојузот на земјоделци, Здружение за културно обединување на Бошњаците, Коалиција на Египќаните и Здружение за духовно обединување на ...

ВМРО – ДПМНЕ ја продлабочи соработката со четири граѓански здруженија

Алфа - 08.11.2016

Од граѓанските здруженија велат дека се задоволни од владините мерки и реформи во сите области, како во образованието и во здравството, така и во создавањето на услови за вработување на младите луѓе.

ВМРО-ДПМНЕ ја продлабочи соработката со четири НВО

Сител - 08.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денеска потпиша Меморандум за соработка со Сојузот на земјоделци на Македонија, Здружението за културно обединување на Бошњаците од Македонија АВАЗ, НВО Коалицијата на Египќаните и Здружението за духовно обединување на Сетинци, Попадинци ...

ВМРО-ДПМНЕ ја продлабочи соработката со четири НВО

Локално - 08.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денеска потпиша Меморандум за соработка со Сојузот на земјоделци на Македонија, Здружението за културно обединување на Бошњаците од Македонија АВАЗ, НВО Коалицијата на Египќаните и Здружението за духовно обединување на Сетинци, Попадинци ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со 4 граѓански здруженија

Република - 08.11.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со четири граѓански здруженија: Сојузот на земјоделци, Здружение за културно обединување на Бошњаците, Коалиција на Египќаните и Здружение за духовно обединување на ...

ВМРО-ДПМНЕ ја продлабочи соработката со четири НВО

Репортер - 08.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денеска потпиша Меморандум за соработка со Сојузот на земјоделци на Македонија, Здружението за културно обединување на Бошњаците од Македонија АВАЗ, НВО Коалицијата на Египќаните и Здружението за духовно обединување на Сетинци, Попадинци ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со 4 граѓански здруженија

Вечер - 08.11.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со четири граѓански здруженија: Сојузот на земјоделци, Здружение за културно обединување на Бошњаците, Коалиција на Египќаните и Здружение за духовно обединување на ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со 4 граѓански здруженија

Нетпрес - 08.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ е партнер со граѓаните, таа соработка трае со години, подвлече Груевски, по потпишувањето на меморандумот. -Се наоѓаме во предизборен период. Граѓаните ја вреднуваат програмата и проектите.

ВМРО-ДПМНЕ ја продлабочи соработката со четири НВО

Lider - 08.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ денеска потпиша Меморандум за соработка со Сојузот на земјоделци на Македонија, Здружението за културно обединување на Бошњаците од Македонија АВАЗ, НВО Коалицијата на Египќаните и Здружението за духовно обединување на Сетинци, Попадинци ...

ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со четири граѓански здруженија

Пулс24 - 08.11.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со четири граѓански здруженија: Сојузот на земјоделци, Здружение за културно обединување на Бошњаците, Коалиција на Египѓаните и Здружение за духовно обединување на ...

ФОТО: ВМРО-ДПМНЕ потпиша меморандум за соработка со 4 граѓански здруженија

Lider - 08.11.2016

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска потпиша меморандум за соработка со четири граѓански здруженија: Сојузот на земјоделци, Здружение за културно обединување на Бошњаците, Коалиција на Египќаните и Здружение за духовно обединување на ...

ВМРО-ДПМНЕ ја продлабочи соработката со четири НВО

Телевизија Нова - 08.11.2016

ВМРО-ДПМНЕ е партнер со граѓаните, таа соработка трае со години, истакна претседателот на ВМРО ДОМНЕ Никола Груевски на денешното потпишување на меморандум за соработка со четири невладини организации во Македонија.

Потпишан Меморандум за соработка меѓу Куманово, Марибор и Нови Сад

А1 On - 07.11.2016

Куманово, Марибор и Нови Сад ќе ја унапредуваат соработкат и ќе се залагаат за изработка на заеднички програми и проекти од областа на образованието, социјалната заштита, културата, спортот и проекти за економски развој на општините.