TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Собранието ја продолжува расправата за предлог измените на Изборниот законик

Алфа - 09.11.2012

Собранието на Република Македонија денеска во рамки на 45. седница ќе гласа по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ читање.

Парламентот ќе гласа за измените во Изборниот законик

+инфо - 09.11.2012

Парламентот денеска ќе гласа по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ читање.

Продолжува расправата за измените на Изборниот законик

Сител - 09.11.2012

Собранието на Република Македонија денеска во рамки на 45. седница ќе гласа по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ читање.

Собранието ја продолжува расправата за предлог измените на Изборниот законик

МРТ - 09.11.2012

Собранието на Република Македонија денеска во рамки на 45. седница ќе гласа по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ читање.

Парламентот ќе гласа за измените во Изборниот законик

Либертас - 09.11.2012

Парламентот денеска ќе гласа по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ читање.

Продолжува расправата за предлог измените на Изборниот законик во Собранието

Курир - 09.11.2012

Собранието на Република Македонија денеска во рамки на 45. седница ќе гласа по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ читање.

Изборниот законик и денеска пред пратениците

БезПардон - 09.11.2012

Собранието на Република Македонија денеска во рамки на 45. седница ќе гласа по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ читање.

Предлог измените на Изборниот законик пред пратениците

Inpress - 09.11.2012

Скопје, 9. ноември 2012 (ИНПРЕС) Собранието на Република Македонија денеска во рамки на 45. седница ќе гласа по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ ...

Продолжува собраниската расправа за Изборниот законик

Утрински - 08.11.2012

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 45. седница со расправата по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ читање.

Изборниот законик на собраниска седница

+инфо - 08.11.2012

Народните избраници денеска ќе расправаат за дополнетиот Предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ читање.

Продолжува собраниската расправа по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик

Сител - 08.11.2012

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 45. седница со расправата по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ читање.

Собраниска расправа за Изборниот законик

Точка - 08.11.2012

Собранието денеска ќе ја продолжи 45. седница со расправата по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ читање.

Собраниската расправа по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик

Курир - 08.11.2012

Со расправата по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ читање, Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 45. Седница.

Собраниска расправа за Изборниот законик

Нетпрес - 08.11.2012

Собранието денеска ќе ја продолжи 45. седница со расправата по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ читање.

Продолжение на 45-та Седница на Собранието

Inpress - 08.11.2012

Скопје, 8. ноември 2012 (ИНПРЕС) Денес продолжува 45. седница на Собранието на Република Македонија со расправата по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик.

Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, денеска пред пратениците

Maxim - 08.11.2012

На дневен ред се и измените и дополнувањата на Законот за финансирање на политичките партии, Дополнетиот предлог-закон за изменување и дополнување на Кривичниот законик, Дополнетиот предлог-закон за ...

Собранието треба да ја продолжи 45. седница

Алфа - 07.11.2012

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 45. седница. На дневен ред на оваа седница се и Дополнетиот предлог на закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, Предлог ...

Собраниската расправа за Изборниот законик

МРТ - 08.11.2012

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја продолжи 45. седница со расправата по Дополнетиот предлог закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, во второ читање.

Собранието повторно ќе се занимава со 45. седница

Press24 - 07.11.2012

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи 45. седница. На дневен ред на оваа седница се и Дополнетиот предлог на закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, Предлог ...

Законот за дополнување на Изборниот законик пред пратениците

Sky - 07.11.2012

Продолжува 45-та седница на Собранието. Пред пратениците се Дополнетиот предлог на закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, Предлог законот за изменување и дополнување на Законот за ...

Собранието повторно ќе се занимава со 45. седница

Maxim - 07.11.2012

На дневен ред на оваа седница се и Дополнетиот предлог на закон за изменување и дополнување на Изборниот законик, Предлог законот за изменување и дополнување на Законот за финансирање на политичките ...

Собрание: бранителите, партиите клеветата...

Р.С.Европа - 05.11.2012

Македонското Собрание денеска треба да расправа за Предлог-законот за посебните права на припадниците на безбедносните сили и на членовите на нивните семејства, по скратена постапка.

Четврото продолжение на 45.седница во Собранието

Утрински - 05.11.2012

Македонското Собрание денеска ќе го одржи четвртото продолжение на 45. седница, на кое меѓу другите точки е Предлог-законот за посебните права на припадниците на безбедносните сили на Република ...

Пратениците ќе расправаат за законот за бранителите

А1 On - 05.11.2012

Македонското Собрание денеска ќе го одржи четвртото продолжение на 45-та седница, на кое меѓу другите точки е Предлог-законот за посебните права на припадниците на безбедносните сили на Република ...

За важни закони ќе одлучуваат пратениците

+инфо - 05.11.2012

Предлог-законот за посебните права на припадниците на безбедносните сили на Република Македонија и на членовите на нивните семејства и денеска е на дневен ред на народните избраници во скратена ...

Собранието ќе ја продолжи 45-та седница

МРТ - 05.11.2012

Македонското Собрание денеска треба да го одржи петото продолжение на 45-та седница со расправа за Предлог-финансискиот план на Регулаторната комисија за енергетика за 2013.

Законот за бранителите пред пратениците

Сител - 05.11.2012

Македонското Собрание денеска ќе го одржи четвртото продолжение на 45-та седница, на кое меѓу другите точки е Предлог-законот за посебните права на припадниците на безбедносните сили на Република ...

Собранието ќе го одржи четврото продолжение на 45-та седница

Точка - 05.11.2012

Македонското Собрание денеска ќе го одржи четвртото продолжение на 45-та седница, на кое меѓу другите точки е Предлог-законот за посебните права на припадниците на безбедносните сили на Република ...

Собранието ќе ја продолжи 45-та седница

Курир - 05.11.2012

Македонското Собрание денеска треба да го одржи петото продолжение на 45-та седница со расправа за Предлог-финансискиот план на Регулаторната комисија за енергетика за 2013.

Законот за бранители повторно пред пратениците

Sky - 05.11.2012

Пратениците ќе го одржат четвртото продолжение на 45-та седница, на кое меѓу другите точки е Предлог-законот за посебните права на припадниците на безбедносните сили на Република Македонија и на ...

Собранието ќе го одржи четврото продолжение на 45-та седница

Нетпрес - 05.11.2012

Македонското Собрание денеска ќе го одржи четвртото продолжение на 45-та седница, на кое меѓу другите точки е Предлог-законот за посебните права на припадниците на безбедносните сили на Република ...

Предлог-законот за посебните права на бранителите повторно пред пратениците

Press24 - 05.11.2012

Македонското Собрание денеска ќе го одржи четвртото продолжение на 45-та седница, на кое меѓу другите точки е Предлог-законот за посебните права на припадниците на безбедносните сили на Република ...

Предлог-законот за посебните права на бранителите повторно пред пратениците

Maxim - 05.11.2012

Дополнетиот предлог на закон за туристички развојни зони, на законите за изменување и дополнување на Законот за угостителска дејност, на Изборниот законик, на Законот за финансирање на политичките ...