TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Груевски: СДСМ бара алиби за поразот, Изборниот закон е усогласен со ОБСЕ

МРТ - 11.11.2012

Реакциите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, според премиерот Никола Груевски, се алиби со кое сака да го оправда поразот на локалните избори.

Груевски: Изборниот закон е усогласен со ОБСЕ

Пулс24 - 11.11.2012

Само алиби за сопствениот пораз се реакциите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, смета премиерот Никола Груевски.

Груевски: Изборниот закон е усогласен со ОБСЕ, СДСМ бара алиби за поразот

24 Вести - 10.11.2012

Реакциите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, според премиерот Никола Груевски, се алиби со кое сака да го оправда поразот на локалните избори.

Груевски:Изборниот закон е усогласен со ОБСЕ

Р.С.Европа - 10.11.2012

Во Изборниот законик се пресликани сите препораки значајни за локалните избори и се направени откако подолг период за нив е разговарано со претставници на Европската комисија, рече премиерот Груевски ...

Изборниот закон е усогласен со ОБСЕ, СДСМ бара алиби за поразот

Утрински - 10.11.2012

Премиерот рече дека во Изборниот закон се пресликани сите препораки значајни за локалните избори и дека измените се направени со претставници на Европската комисија Реакциите на опозицијата дека во ...

Груевски: Изборниот закон е усогласен со ОБСЕ, СДСМ бара алиби за поразот

Дневник - 10.11.2012

Реакциите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, според премиерот Никола Груевски, се алиби со кое сака да го оправда поразот на локалните избори.

Груевски: СДСМ бара алиби за изборниот пораз

Н.Македонија - 10.11.2012

Реакциите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, според премиерот Никола Груевски, се алиби со кое сака да го оправда поразот на локалните избори - Ова што ...

Груевски: Изборниот закон е усогласен со ОБСЕ, СДСМ бара алиби за поразот

А1 On - 10.11.2012

Реакциите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, според премиерот Никола Груевски, се алиби со кое сака да го оправда поразот на локалните избори.

Груевски: Опозицијата уште сега се правда за поразот на локалните избори

+инфо - 10.11.2012

Изјавите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, се алиби со кое сака да го оправда поразот на локалните избори.

Груевски: Со забелешките на Изборниот закон Црвенковски си прави алиби по поразот да остане на функција

Канал5 - 10.11.2012

Според Груевски во Изборниот закон се внесени сите препораки кои се значајни за локалните избори. - Ова што се случува од опозициските партии е алиби за нивниот пораз што следува.

Груевски: СДСМ бара алиби за поразот, Изборниот закон е усогласен со ОБСЕ

Курир - 10.11.2012

Реакциите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, според премиерот Никола Груевски, се алиби со кое сака да го оправда поразот на локалните избори.

Груевски: Изборниот закон е усогласен со ОБСЕ, СДСМ бара алиби за поразот

Нетпрес - 10.11.2012

Реакциите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, според премиерот Никола Груевски, се алиби со кое сака да го оправда поразот на локалните избори.

Груевски: Изборниот закон е усогласен со ОБСЕ - СДСМ бара алиби за претстојниот пораз

Press24 - 10.11.2012

Според премиерот Никола Груевски, реакциите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, се алиби со кое сака да го оправда поразот на локалните избори.

Груевски: Реакциите на опозицијата се алиби со кое сака да го оправда поразот

Sky - 10.11.2012

- Реакциите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР се алиби со кое сака да го оправда поразот на локалните избори, смета премиерот Никола Груевски.

Груевски: Изборниот закон е усогласен со ОБСЕ

Хајд Парк - 10.11.2012

Само алиби за сопствениот пораз се реакциите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, смета премиерот Никола Груевски.

Груевски: Опозицијата се правда за изборниот дебакл кој ќе го доживее

БезПардон - 10.11.2012

Изјавите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, се алиби со кое сака да го оправда поразот на локалните избори.

Груевски: Изборниот закон е усогласен со ОБСЕ

Макфакс - 10.11.2012

Само алиби за сопствениот пораз се реакциите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, смета премиерот Никола Груевски.

Груевски: Изборниот закон е усогласен со ОБСЕ, СДСМ бара алиби за поразот

Денешен - 10.11.2012

Реакциите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, според премиерот Никола Груевски, се алиби со кое сака да го оправда поразот на локалните избори.

Груевски: Изборниот закон е усогласен со ОБСЕ - СДСМ бара алиби за претстојниот пораз

Maxim - 10.11.2012

Според премиерот Никола Груевски, реакциите на опозицијата дека во Изборниот закон не се вметнати препораките од ОБСЕ и ОДИХР, се алиби со кое сака да го оправда поразот на локалните избори.

Груевски ги негира тврдењата на СДСМ за Ресен

Р.С.Европа - 07.11.2012

Обвинувањата на СДСМ дека ВМРО-ДПМНЕ во Ресен фалсификува лични карти и државјанства во пресрет на локалните избори се барање алиби за поразот што ќе го доживеат на следните избори, изјави денеска ...

Груевски: Обвинувањата за Ресен се алиби за изборен пораз на СДСМ

Телма - 07.11.2012

Обвинувањата од страна на СДСМ дека ВМРО-ДПМНЕ во Ресен фалсификува лични карти и државјанства во пресрет на локалните избори за премиерот Никола Груевски се барање алиби од страна на Бранко ...

Груевски: СДСМ фингира непостоечки случаи и бара алиби за поразот

А1 On - 07.11.2012

Обвинувањата од страна на СДСМ дека ВМРО-ДПМНЕ во Ресен фалсификува лични карти и државјанства во пресрет на локалните избори за премиерот Никола Груевски се барање алиби од страна на Бранко ...

Груевски: ВМРО–ДПМНЕ во Ресен не фалсификува лични карти и државјанства

+инфо - 07.11.2012

ВМРО – ДПМНЕ во Ресен не фалсификува лични карти и државјанства во пресрет на локалните избори, и овие обвинувања претставуваат барање алиби од страна на Бранко Црвенковски за поразот на изборите, ...

СДСМ: Ако се „чисти“ зошто не наредат истрага за ресенскиот скандал?

+инфо - 07.11.2012

Скандалот во Општина Ресен покажува дека власта не сака да се откаже од намерата и не сака да ги остави граѓаните слободно да ја изразат својата волја на избори.

Груевски: СДСМ фингира непостоечки случаи за да најде алиби за претстојниот пораз

Сител - 07.11.2012

Обвинувањата од страна на СДСМ дека ВМРО-ДПМНЕ во Ресен фалсификува лични карти и државјанства во пресрет на локалните избори, според премиерот Никола Груевски се барање алиби од страна на Бранко ...

Дали Црвенковски бара алиби во Ресен ?!

Канал5 - 07.11.2012

Секогаш кога Црвенковски е соочен со пораз бара алиби кај некој друг, некогаш се жителите на Пустец, друг пат дијаспората - вели премиерот Груевски на обвинувањата на СДСМ, кои според некои медиуми ...

Груевски: СДСМ фингира непостоечки случаи и бара алиби за поразот

Вечер - 07.11.2012

Мислам дека ако го анализираме минатото, секогаш Бранко Црвенковски кога се наоѓаше пред пораз и кога беше свесен дека ќе ги изгуби наредните избори, бараше алиби уште пред да се случи тоа.

Груевски: СДСМ фингира непостоечки случаи и бара алиби за поразот

Нетпрес - 07.11.2012

Обвинувањата од страна на СДСМ дека ВМРО-ДПМНЕ во Ресен фалсификува лични карти и државјанства во пресрет на локалните избори за премиерот Никола Груевски се барање алиби од страна на Бранко ...

Груевски: СДСМ фингира непостоечки случаи и бара алиби за поразот

Курир - 07.11.2012

Обвинувањата од страна на СДСМ дека ВМРО-ДПМНЕ во Ресен фалсификува лични карти и државјанства во пресрет на локалните избори за премиерот Никола Груевски се барање алиби од страна на Бранко ...

Груевски: СДСМ фингира непостоечки случаи за да најде алиби за претстојниот пораз

Press24 - 07.11.2012

Обвинувањата од страна на СДСМ дека ВМРО-ДПМНЕ во Ресен фалсификува лични карти и државјанства во пресрет на локалните избори, според премиерот Никола Груевски се барање алиби од страна на Бранко ...

Груевски: СДСМ бара алиби за поразот

еВести - 07.11.2012

Обвинувањата од страна на СДСМ дека ВМРО-ДПМНЕ во Ресен фалсификува лични карти и државјанства во пресрет на локалните избори за премиерот Никола Груевски се барање алиби од страна на Бранко ...

Груевски: СДСМ фингира, бара алиби за поразот

Курир - 07.11.2012

ВМРО – ДПМНЕ во Ресен не фалсификува лични карти и државјанства во пресрет на локалните избори. Таквите обвинувања според Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски ...

Груевски: ВМРО-ДПМНЕ не фалсификува лични карти и државјанства

Sky - 07.11.2012

Премиерот Никола Груевски смета дека обвинувањата од страна на СДСМ дека ВМРО-ДПМНЕ во Ресен фалсификува лични карти и државјанства во пресрет на локалните избори, се барање алиби од страна на Бранко ...

СДСМ: Груевски е во паника и не сака фер избори

Sky - 07.11.2012

Ако некој се обидува да изгради алиби за изборните резултати во март тоа е дефинитивно Груевски кој во паника ги избегнува препораките на ОБСЕ/ОДИХР и Европската комисија и не сака изборно соочување ...

Груевски: СДСМ очајно бара алиби за изборниот пораз што ќе го доживее

Maxim - 07.11.2012

Нема такво нешто. Мислам дека ако го анализираме минатото секогаш Бранко Црвенковски кога се наоѓаше пред пораз и кога беше свесен дека ќе ги изгуби наредните избори бараше алиби уште пред да се ...