TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Премиерот Груевски во официјална посета на Словенија

24 Вести - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Република Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Премиерот Груевски во посета на Словенија

Р.С.Европа - 13.11.2013

Македонска владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Словенија.За време на престојот премиерот Груевски ќе има средба со словенечката ...

Премиерот Груевски во официјална посета на Словенија

Утрински - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Република Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Премиерот Груевски во официјална посета на Словенија

А1 On - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Република Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Премиерот Груевски во официјална посета на Словенија

Алфа - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Република Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Премиерот Груевски во официјална посета на Словенија

Канал5 - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Република Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Премиерот Груевски во официјална посета на Словенија

Сител - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Република Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Груевски на низа средби во Словенија

Либертас - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Република Словенија. Груевски ќе има тет-а-тет средба со словенечката премиерка Аленка ...

Премиерот Груевски во посета на Словенија

Локално - 13.11.2013

Македонска владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Словенија. За време на престојот премиерот Груевски ќе има средба со словенечката ...

Премиерот Груевски во официјална посета на Словенија

Вечер - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Република Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Премиерот Груевски во официјална посета на Словенија

МРТ - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Република Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Словенија – силен поддржувач на македонската ЕУ и НАТО интеграција

МРТ - 13.11.2013

Политичките односи на одлично ниво, постои простор за напредок на полето на економијата. Во јануари македонско – словенечеки бизнис форим! Словенија останува силен поддржувач на македонската ЕУ и ...

Премиерот Груевски во официјална посета на Словенија

Телеграф - 13.11.2013

Предвидено е да се одржи и Пленарната седница на делегациите, предводени од премиерите Никола Груевски и Аленка Братушек заедно со ресорните министри Владина делегација предводена од премиерот Никола ...

Груевски во еднодневна посета на Словенија

Точка - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Премиерот Груевски во официјална посета на Словенија

Бриф - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Република Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Владината делегација во посета на Љубљана

Тера - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски, а во чиј состав се и министерот за надворешни работи Никола Поповски, министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески, министерот за ...

Премиерот Никола Груевски во посета на Словенија

Република - 13.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на Словенија при што ќе реализира средби со словенечкиот државен врв. За време на еднодневната посета Груевски ќе има тет-а-тет средба со ...

Груевски во еднодневна посета на Словенија

Нетпрес - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Груевски во официјална посета на Словенија

Курир - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Република Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Премиерот Груевски во посета на Словенија

Press24 - 13.11.2013

Шефот на македонската Влада, Никола Груевски, денеска заедно со владина делегација заминува во официјална работна посета на Словенија. Предвидено е за време на еднодневната посета, премиерот Груевски ...

Македонија и Словенија ги потврдуваат соработката и пријателството

Курир - 13.11.2013

Премиерот Никола Груевски заедно со владина делегација составена од МНР Никола Поповски, министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески, Министерот за образование и наука Спиро Ристовски и ...

Владината делегација во посета на Љубљана

Portal - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски, а во чиј состав се и министерот за надворешни работи Никола Поповски, министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески, министерот за ...

Груевски во официјална посета на Словенија

Sky - 13.11.2013

Владина делегација предводена од Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, а во чиј состав се и министерот за надворешни работи Никола Поповски, министерот за транспорт и ...

Груевски во официјална посета на Словенија

еВести - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Република Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Владината делегација во посета на Љубљана

Макфакс - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски, а во чиј состав се и министерот за надворешни работи Никола Поповски, министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески, министерот за ...

Премиерот Груевски во официјална посета на Словенија

Lider - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Република Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Премиерот Груевски во официјална посета на Словенија

Денар - 13.11.2013

Владина делегација предводена од премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во еднодневна посета на Република Словенија при што ќе реализира билатерални средби со словенечкиот државен врв.

Груевски во официјална посета на Словенија

Falanga - 13.11.2013

Премиерот Груевски ќе оствари тет-а-тет средба со својата словенечка колешка. Шефот на македонската Влада, Никола Груевски, денеска заедно со владина делегација заминува во официјална работна посета ...

Груевски во официјална посета на Словенија

Maxim - 13.11.2013

Шефот на македонската Влада, Никола Груевски, денеска заедно со владина делегација заминува во официјална работна посета на Словенија. Предвидено е за време на еднодневната посета, премиерот Груевски ...