TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Премиерот Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

24 Вести - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Три нови објекти пуштени во гостиварско и тетовско

24 Вести - 16.11.2013

300 кубни метри вода е капацитетот на новиот резервоар кој денеска беше пуштен во употреба во тетовско Сиричино. Со новиот зафат ќе се надминат проблемите со водоснабдувањето на повеќе населени места ...

Премиерот Груевски денеска во посета на Тетовско и Гостиварско

МКД - 16.11.2013

Резервоар за вода и цевковод денеска свечено ќе бидат пуштени во употреба во тетовското село Сиричино, а ќе ги пушти лично премиерот Никола Груевски. Премиерот Груевски по овој настан ќе присуствува ...

Премиерот Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

Утрински - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

Утрински - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

А1 On - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Премиерот Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

Алфа - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

А1 On - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

Н.Македонија - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Јегуновце доби нов водовод

Алсат-М - 16.11.2013

Во Јегуновце кај Тетово денеска беше пуштен во употреба новиот водовод кој се очекува конечно да го реши проблемот со вода за пиење на 11 населени места во оваа општина.

Чиста и квалитетна вода за пиење за 11 села во општина Јегуновце

Алфа - 16.11.2013

Со денешното пуштање во употреба на резервоарот за вода во селото Сиричино,општина Јегуновце го заокружи проектот за подобрување на водоснабдителниот систем.

Тетовско Сиричино доби голем резевоар за вода

+инфо - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Премиерот Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

Сител - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Груевски ќе пушта цевковод во Сиричино

Локално - 16.11.2013

Премиерот Груевски денеска во посета на Тетовско и Гостиварско. Лично Груевски ќе го пушти Резервоар за вода и цевковод во тетовското село Сиричино, Премиерот Груевски по овој настан ќе присуствува ...

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

Канал5 - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

Сител - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Се реши водоснабдувањето во тетовско Јегуновце

Канал5 - 16.11.2013

Нов резервоар со 300 метри кубни вода кај селото Сиричино што е дел од регионалниот систем за водоснабдување на 11 населени места во општина Јегуновце денеска беше пуштен во употреба.

Решен проблемот со водоснабдувањето во 11 села во Тетово

Сител - 16.11.2013

Со пуштањето во употреба на резервоарот за вода се заврши новиот водовод во општина Јегуновце. На тој начин е решен проблемот со водоснабдувањето на 11 населени места.

Груевски во тетовско-гостиварскиот регион

Телеграф - 16.11.2013

Во Гостивар, Груевски и Ристовски заедно со градоначалникот Бејта ќе ја пуштат во употреба спортската сала во основното училиште „Исмаил Ќемали“ Премиерот Никола Груевски денеска ќе го посети ...

Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

Точка - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на резервоар за вода и цевковод од регионалниот водовод до резервоарот и обратно, во близина на село Сиричино, општина ...

Груевски: Со резервоарот во Сиричино ќе се надминат проблемите со водоснабдувањето

Телеграф - 16.11.2013

Резервоарот кај Сиричино ќе обезбедува здрава вода за пиење до најоддалечените места од изворот во Јегуновце, односно селата Сиричино, Желче, Шемшево и Ратае Премиерот Никола Груевски денеска ...

Груевски: И во следниот период Владата ќе продолжи со вложувања во тетовскиот регион

Точка - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Груевски на пуштањето во употреба на резервоар за вода во Јегуновце

Република - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Премиерот Груевски денес со набиена агенда

Курир - 16.11.2013

Претседателот на Владата, Никола Груевски, денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на резервоар за вода и цевковод во близина на село Сиричино, општина Јегуновце.

Груевски во посета на тетовско- гостиварскиот регион

Нетпрес - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе присуствува на пуштање во употреба на резервоар за вода и цевковод од регионалниот водовод до резервоарот и обратно, во близина на село Сиричино, општина ...

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

Курир - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Груевски го пушти во употреба резервоарот за вода во Сиричино

Press24 - 16.11.2013

Шефот на Владата, Никола Груевски, денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце.

Груевски: И во следниот период Владата ќе продолжи со вложувања во тетовскиот регион

Нетпрес - 16.11.2013

ФОТО: МИА Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе ...

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

еВести - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Три нови објекта во Тетовско и Гостиварско денес пуштени во употреба

Kiss - 16.11.2013

Со пуштањето во употреба на резервоарот за вода се заврши новиот водовод во општина Јегуновце. На тој начин е решен проблемот со водоснабдувањето на 11 населени места.

Пуштен резервоар за вода кај Јегуновце

Макфакс - 16.11.2013

Резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни пуштен е во употреба во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со што се очекува да се надмине проблемот со водоснабдување на повеќе ...

Проект за водоснабдување во тетовско Сиричино

Lider - 16.11.2013

Денеска во 11:30 часот, министерот за животна средина и просторно планирање Абдилаќим Адеми ќе присуствува на промовирањето на проектот за водоснабдување во населеното место Сиричино, општина ...

Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

Економски - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Груевски во посета на тетовско-гостиварскиот регион

Lider - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска ќе престојува во посета на тетовско-гостиварскиот регион каде ќе бидат пуштени во употреба повеќе објекти финансирани од Владата.

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

Lider - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино

Денешен - 16.11.2013

Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри кубни во близина на селото Сиричино, општина Јегуновце, со кој ќе се надмине ...

Пуштен во употреба резервоар за вода во Сиричино, општина Јегуновце

Falanga - 16.11.2013

Резервоарот е наменет да опслужува 11 населени места со над 7.000 жители. Премиерот Никола Груевски денеска присуствуваше на пуштањето во употреба на резервоарот за вода со капацитет од 300 метри ...