TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#1
'За да бидеш шампион, треба да веруваш во себеси - и кога никој друг не верува!' Sugar Ray Robinson
40ReTweets62Favorites·Details
#2
Завземи место од кое што можеш да гледаш малку подалеку. Тука е, во тебе. Срце се вика.
40ReTweets60Favorites·Details
#3
Го прогутавте #ТАЉАТ со кршење на деловник и со 56 гласа наместо 61.
Па шо е една Венецијанска за вас graghxani?
Убиче вас шизофренија.
On the up side, ко ќе враќаат пари од петте милијарди - ќе имате за лечење.
#ДоброУтро https://t.co/L1kKD2q4sU
15ReTweets18Favorites·Details
#4
Логично е кога луѓето ќе ве оттурнат од себе да ги оставите на раат и повеќе не им додевате.
8ReTweets23Favorites·Details
#5
Ќе дојде и тоа време кога нема да ми недостасуваш.
9ReTweets32Favorites·Details
#6
Абе какво сакање држава ако животот не си го сакаш пошо немаш за основни човекови потреби? Умираш од рмбање, не добиваш соодветна здравствена нега, немаш доволно за храна, сметки, кирија, одмор и релаксирање... али државата ја сакаш!? ЗОШТО!?
9ReTweets31Favorites·Details
#7
Автобусите ги делам на:
1. Градски - ЈСП
2. Селски - Слобода превоз
4ReTweets13Favorites·Details
#9
Да видиме кој беа Патриоти ! https://t.co/TtDwIpDMAx
14ReTweets46Favorites·Details
#10
Францускиот амбасадор вели дека не го разбрал Законот за двојазичност. Види, не е проблем до твоето разбирање, проблем е што ВМРО не е на власт. Да беше ВМРО на власт, не само што ќе го разбереше, туку и ќе го осудеше и ќе плукаше по ВМРО дека го крши Уставот https://t.co/rGQZrFm5N2
10ReTweets13Favorites·Details