TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#1
На човек можеш многу повеќе да му помогнеш кога другите се обидуваат да му наштетат отколку кога самиот си штети.
64ReTweets98Favorites·Details
#2
Ако веќе сите проблеми започнуваат на духовно ниво, а после само се материјализираат, тогаш, до кога вака?
36ReTweets51Favorites·Details
#3
Омилени вмровци ми се оние - на претходните им ќутев, ама на овие нема!
24ReTweets60Favorites·Details
#4
Ќе речете и снегот не е тоа што беше...
не брее снегот ист е бел...чист...носи радост...
душата не ни е иста...
си ја извалкавме одејќи по трнливиот пат на животот...
27ReTweets70Favorites·Details
#5
Треба да ми е жал за тебе?
11ReTweets12Favorites·Details
#6
Улогата кај што глумите пријатели е премногу тешка за вас, земете да глумите нешто поедноставно...на пример КУРВИ.
23ReTweets42Favorites·Details
#7
Колку ни ја имаат упростено азбуката (од глаголица во кирилица) и пак сме непара писмени :))
на пр: https://t.co/JOum1ookWu
19ReTweets29Favorites·Details
#8
Додека вие се занимавате со гаќите на Ивона, #животот дојде за мафијашите.....
#ДоброУтро
* Креирај хаос, за криминалот да помине незабележано - кога прашината ќе легне, ти веќе ќе си богат....
#ItsAllAboutTheMoney https://t.co/NkHzRd3w65
33ReTweets42Favorites·Details
#9
Snowy weather, but warm welcome to Macedonia for President @JunckerEU, at the start of his historic Balkan tour. We have an opportunity to achieve joint success this year, and this unique visit is a great encouragement. https://t.co/bwqCvwfdm2
25ReTweets72Favorites·Details
#10
-Ти мали знаеш ли да кажеш азбуката?
-До десет ли?!
21ReTweets50Favorites·Details