TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 6h
#71
Те имам сакано, ми се имаш здосадено, ништо посебно!
5ReTweets14Favorites·Details
#72
Иван PMG и Мирко Исцелител да ти било иста личност https://t.co/UouBTshh9L
6ReTweets16Favorites·Details
#73
Правда за 57-ца!!!

НЕМА ПРАВДА, НЕМА МИР!!!

😎 😎 😎

#ајмозвиждаљке
5ReTweets12Favorites·Details
#74
до кога ќе се преправаме дека битолски јогурт е јогурт
9ReTweets50Favorites·Details
#75
samo urbano vo stanica 50. ubavi lugenca https://t.co/Rc5yDZWi91
5ReTweets12Favorites·Details
#76
#Скопјенце #ГТЦ
мож и Југобанка пак ќе отворат https://t.co/NdiUqC1GOS
8ReTweets17Favorites·Details
#77
Елитата не успеа да го просветли простиот народ, но на простиот народ му успеа да ја ослободи елитата од просветлувачките потенцијали!
Во тој однос е сржта на македонската драма.
7ReTweets15Favorites·Details
#78
Најискрен бакнеж. https://t.co/woDeYE1Sm1
10ReTweets25Favorites·Details
#79
Шилегов пушти свечено автобуска постојка повторно во употреба. Толку иам да издвојам од успесите на комуњарата оваа година.
5ReTweets11Favorites·Details
#80
Да сумираме @RobAlag даде пари за:
- Најмногу за Албански театар и Театарот во Тетово (aлб.театар II)
- Дете што пее за УЧК
- Проекти на членови на комисии
- Сунет
- Проекти на Државниот Секретар
- Уметник кој е во САД не живее во МК
- Авалон
- Непотполни апликации
#Оставка
10ReTweets16Favorites·Details