TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#31
Еве само неколку примери во продолжение:
На натпревар по пишување проектна задача која беше предадена во Институтот за македонски јазик не ми дадоа награда затоа што „напишаното било предобро за мојата возраст“;
23ReTweets67Favorites·Details
#32
Македонија, Албанија и Косово се единствените 3 држави во Европа што немаат телескоп што може да се види Плутон. Овој податок ми е од Скопско "Астрномско Друштво"
Таков телескоп кошта 7000 евра.
Со гробот на Александар до каде сме, студио?
28ReTweets65Favorites·Details
#33
Прекрасно ... https://t.co/KpnLBU3RwB
43ReTweets96Favorites·Details
#34
DM-Sat е доказ дека секогаш има побетер и од тебе
24ReTweets73Favorites·Details
#35
Во ПИОМ фалеле 500 милиони евра, затоа сакале да ја зголемат возраста за пензионирање.

А ДА ГИ УКИНЕТЕ ПАТНИТЕ ТРОШОЦИ ПА ДА ГО НАПОЛНИТЕ ПИОМ КОЛКУ ТОЛКУ А!?
28ReTweets70Favorites·Details
#36
Ако веќе Сам си ја започнал војната...
Или Сам победи... или Сам признај го поразот...
За твое добро... за наше добро... за сите нас....🤔
21ReTweets57Favorites·Details
#37
Не постои оправдување за неверство.
24ReTweets51Favorites·Details
#38
- Мала, шо пиеш да те частам?
- Виски.
- *се пребројува* ладно макијато да не ти се пие?
22ReTweets82Favorites·Details
#39
Еве, братучед ми Ѓорги еден месец е у Нов Зеланд и од сега е George на фејсбук.
21ReTweets82Favorites·Details
#40
Министерот @o_spasovski се огласи на facebook по повод секс скандалот во кабинетот на директорот на УБК. https://t.co/yk2eT041QE
39ReTweets51Favorites·Details