TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 24h
#41
Единствена поубава работа од женски нозе, се женски нозе околу машка половина.
28ReTweets59Favorites·Details
#42
... има сонца, ќе го стопат сиот лед од тебе...
и тогаш ќе видиш...
сепак, таму имало душа... обична...
како и секоја друга... https://t.co/dGvUD4Sw3H
20ReTweets49Favorites·Details
#43
Ако непријателите не можат да те победат...,,пријателите" можат сигурно!
20ReTweets44Favorites·Details
#44
Срцето секогаш чука за личноста што ја сакаме, за љубовта....❤️ https://t.co/mAuRCKjOKH
23ReTweets69Favorites·Details
#45
и го имаме победникот на денот https://t.co/f5wbJm9V1P
34ReTweets50Favorites·Details
#46
Amazing shot in Bahamas by Jim _ Abernethy https://t.co/rpL6IMxRkj
30ReTweets89Favorites·Details
#47
Толку сум нервозна и глава ме боли...што имам чувство дека сум излезена од кожава и се гледам како пиздам...
*другата во мене
18ReTweets68Favorites·Details
#48
Сакам да ми купите вага шо збори, ама по можност на турски. Кога ќе се качам да вила машала.
30ReTweets113Favorites·Details
#49
*после три дена

Амди Бајрам: Ќе си лежите, и парите да ги вратите! https://t.co/ujAZPol9sw
23ReTweets64Favorites·Details
#50
Андон Лазов Јанев - Ќосето (во средина на сликата)

“Јас не служам никому. Јас не сум Санданист, ниту Сарафист, ниту Делчевист, јас не служам на личности, јас и служам на Македонија.” https://t.co/jxuADXP7p0
31ReTweets73Favorites·Details