TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#11
Правда is not available in your country
135ReTweets291Favorites·Details
#12
Јас после секој мој љубоморен испад: https://t.co/KsWXppgtSM
112ReTweets340Favorites·Details
#13
8ми март, Радовиш.
Групна слика на администрацијата. https://t.co/cZfVw09xeL
102ReTweets345Favorites·Details
#14
Поглаварот на ИВЗ сликан со формациско автоматско оружје. Нелегално во државава. На твитер штурци.

Среќа не е некој од владиците кај по влегува во пасат од 2008-ма година инаку курот ќе го отечевте https://t.co/kGAOHUN5IO
141ReTweets227Favorites·Details
#15
Прати 2 фамилии од Македонија на Марс и за 10 год ќе се скараат за земјиште...
111ReTweets303Favorites·Details
#16
„Најголемото оружје против стресот е способноста да ја избереш точната мисла.“
124ReTweets216Favorites·Details
#17
„Запомни, денес е тоа утре за кое се грижеше вчера.“
126ReTweets209Favorites·Details
#18
„Нема тајна за успех. Успехот е резултат на подготовка, напорна работа и учење од грешките.“
124ReTweets212Favorites·Details
#19
„Мала е користа од очите, ако умот е слеп.“
122ReTweets205Favorites·Details
#20
На Мијалков кога ќе му бапнат 25 дена општокорисна работа, ќе види!
80ReTweets329Favorites·Details