TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#41
Не смееме никого да оставиме рамнодушен - или треба да не' сакаат или да не' мразат; и двата пата, најчесто, имаат ист крај.
105ReTweets153Favorites·Details
#42
Твитер... тука можеш се да сокриеш, ликот, името, годините.... само не и душата, неа не можеш да ја сокриеш...
78ReTweets229Favorites·Details
#43
Не барајте прочка, ако од утре планирате пак по старо.
90ReTweets193Favorites·Details
#44
Порано се знаеше кога ќе видиш некој на улица што збори сам 90% е мрднат…сега со паметниве телефони не знаеш од кој да се пазиш.
90ReTweets186Favorites·Details
#45
Се возам у такси, поминуваме покрај црква, таксистот се крсти три пати. На следна раскрсница поминува на црвено ко камиказа, јас се крстам три пати.
64ReTweets261Favorites·Details
#46
„Смртта е предизвик. Ни вели да не го трошиме времето. Ни вели да си кажуваме дека се сакаме сега во моментот.“
98ReTweets156Favorites·Details
#47
„Љубов е кога ќе преживеете, дури и тогаш кога ќе заминете.“
100ReTweets150Favorites·Details
#48
Мајцата шо ја носеше Ивона со "јас не сум А1 јас плаќам данок" ќе се продава на аукција. почетна цена 1000 еур
74ReTweets226Favorites·Details
#49
И љубовта и омразата се состојби кои лесно се насочуваат и се контролираат. Во таа смисла, рамнодушноста е проблем.
100ReTweets145Favorites·Details