TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 7d
#71
Изненади го дечко ти за Валентајн, фати си нов.
72ReTweets201Favorites·Details
#72
Јас: До кога мислиш да водиш инат?
Таа: https://t.co/JhPf00TtNH
70ReTweets205Favorites·Details
#73
Дефинитивно Александар Македонски не бил наш. Нема шанси со вакви глупаци да стигнал до Индија.
71ReTweets197Favorites·Details
#74
Ми пиша прва 💚 https://t.co/aTEUOQy4ew
53ReTweets246Favorites·Details
#75
Македонија на пат накај европска унија. https://t.co/VKeFhc38MS
73ReTweets186Favorites·Details
#76
„Подобро напаѓај го злото во тебе, наместо да го напаѓаш злото во другите.“
89ReTweets138Favorites·Details
#77
Мојата фирма е основана 1989. Постара е од Авалон, всушност, најстара приватна информатичка фирма во Македонија.

Си ги барам моите „заслужени“ 120.000 евра (повеќе од Авалон, пошто сме постари), за развој на информатиката во Македонија
58ReTweets228Favorites·Details
#78
Ве поздрави дедо Никодим https://t.co/8gcEVUaPpm
82ReTweets156Favorites·Details
#79
Гадови сте бе! Гадови! Затоа сум ве мрзел! Дно дна сте! https://t.co/VPcyBkYpx7
67ReTweets201Favorites·Details
#80
.@rmfcmk13 Feb
На Шапка има Ноне ипол снег наврнато.
61ReTweets218Favorites·Details