TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#1
Bit koin od moe vreme https://t.co/I0rEruy9DX
368ReTweets2449Favorites·Details
#3
Внимание! Во претстојните денови се прогнозира забележително зголемување на #РускоВлијание на целата територија на #Македонија и пошироко. #РускаСалата https://t.co/u75fdn1d1j
346ReTweets761Favorites·Details
#4
Од токсикологија велат дека најмалиот што се начукал вчера имал 16 години и тоа е позитивно пошто лани најмалиот имал 15. А да не е истото дете?
256ReTweets807Favorites·Details
#5
You are a disgrace to the sport as a player and the officials should be ashamed for letting you get away with it!!!
Disgraceful #ehfeuro2018 https://t.co/qaZCeSKT8X
379ReTweets370Favorites·Details
#6
Купиии миии whiskassss!! https://t.co/CNUZTCzVtf
197ReTweets909Favorites·Details
#7
Поголеми намќори од кај нас нема. Сите гледаат во земја, исплашени од секојдневието што ни се случува, избегнуваат погледи, ниту насмевка, ниту добар ден. Дајте малце оптимизам луѓе, доста е страв и омраза. Насмејте се, бесплатно е, не боли.
184ReTweets637Favorites·Details
#8
Мојот грд, нехуман град, моите забрефтани, без обзири сограѓани... https://t.co/dxSaipfERl
266ReTweets389Favorites·Details
#9
А ти го прислушкуваше, a? https://t.co/6iIomwwQYj
178ReTweets636Favorites·Details
#10
ВРВ!!!! 😂 https://t.co/6ePyhYZQXs
211ReTweets410Favorites·Details