TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#91
„Ако не те критикуваат, најверојатно нема да успееш.“
129ReTweets229Favorites·Details
#92
'Да, имам направено грешки; животот не доаѓа заедно со инструкции.'
130ReTweets225Favorites·Details
#93
Ако биде Нова Македонија, автопатот нека биде Новоселски пат... да се слага, све ново нека биде.
89ReTweets347Favorites·Details
#94
'За оган се потребни дрва. За страстите - желби. А за љубов - само чисто срце.'
125ReTweets237Favorites·Details
#95
Дац поднел оставка заради сообраќајката.
Јанкуловска се нервираше дека не можела да сокрие убиство.

#NмаРазлика
104ReTweets299Favorites·Details
#96
Сега го читам ова со автопатот и аеродромот. Чим автопатот ќе се преимени во Пријателство, ондак аеродромот нека биде Збогум. Тоа најдобро ќе го опише патот на младите од оваа земја кои оставија еден тон пријатели овде.
101ReTweets304Favorites·Details
#97
Мислам дека нема појака слика EVER!!!! https://t.co/KGX5GqNVje
100ReTweets307Favorites·Details
#98
Ако имаш лош ден , повели гифче од Чарли како го запознава Снупи за прв пат 🍀😭💗 https://t.co/Reow0JSc18
91ReTweets332Favorites·Details
#99
Кој што си бара, тоа и ќе си најде.
130ReTweets210Favorites·Details
#100
'Не кажувај им ги на луѓето своите планови; покажи им ги твоите резултати!'
124ReTweets227Favorites·Details