TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#81
"Несигурноста уништува многу повеќе соништа отколку неуспехот."
142ReTweets221Favorites·Details
#82
Ослободи си го умот и останатото ќе си дојде само по себе.
138ReTweets232Favorites·Details
#83
"Сексуално малтретирано 12-годишно девојче во Скопје", "Разнеле уста на куче со петарди", "Расфрлен отров по улици"...толку малку народ, а толку многу психопати!
108ReTweets320Favorites·Details
#84
- Колку долго немаш секс?
- 22 дена, 43 минути, 17 секунди и 5 години.
91ReTweets367Favorites·Details
#85
"Ако сакаш да стигнеш брзо, оди сам. Ако сакаш да стигнеш далеку, одете заедно."
136ReTweets230Favorites·Details
#86
„Запомнете: најсреќните луѓе не се оние кои добиваат повеќе, туку оние што даваат повеќе.“
138ReTweets224Favorites·Details
#87
И не не е крив Тодоров, ни Таравари, ни Филипче. Мочаниот суетен медицински кадар што заборава дека треба да е човек кога ќе се надрпа до титула. Што не те гледа дури и да умираш, што не му е гајле за ништо освен да земе плата. Еби се бе мк здравство и мантилот шо го имам!
106ReTweets319Favorites·Details
#88
Гледам емисија за Дикембе Мутомбо,СЕКОЈА ЧЕСТ!Човекот донирал преку 50 милиони$ за здравство во Конго. Кога ќе ги видам некои од нашиве што заработија по 20 милиони€ од спорт а прават кампови за да земат по 10.000 денари од дете. Цревата ми се превртуваат.
101ReTweets332Favorites·Details
#89
И вие во Солун кога ќе отидете сте косоварите во Сити мол
101ReTweets330Favorites·Details
#90
Македонските предавници!
Семката да ви се сотре, ја дадовте курбан државата! Аир да не видите сите ди еден!
#двојазичност https://t.co/7V57nfqIEf
133ReTweets227Favorites·Details