TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#11
Секогаш читав што пишуваше Барт на таблата кога почнуваа Симпсонови.
3ReTweets8Favorites·Details
#12
Јебеш држава у која рекламите исклучиво се состојат од лихвари со "нула посто камата".
Производни фирми нема, а ич па напредни стартапи, високи технологии, интелектуални услуги
4ReTweets32Favorites·Details
#13
Кога ќе изгубам доверба во некоја личност, после и да ја врзат со ланци за мене и да ми рече:извини за сѐ, еве сега сум до тебе, нема кај да одам, нема шанси да те изневерам, ПАК НЕМА ДА И ВЕРУВАМ.
3ReTweets9Favorites·Details
#14
Не ме викајте у козметички салон, викајте ме у кафана да видите како се разубавувам
3ReTweets17Favorites·Details
#15
Водици, Антарктик, 2018. https://t.co/G40eH7zbVp
4ReTweets19Favorites·Details
#16
Во денешно време човек не смее на шала или на смеа да му каже нешто на некој друг бидејќи се озбилно се сфаќа...до мене ли е проблемот што прифаќам да се зафркаваат на моја сметка без да се налутам или до другите?
#ПрашањаКоиМеМачат
6ReTweets16Favorites·Details
#17
Денес никој нема да помисли дека си будала ако кажеш "Ќе скокнам во Вардар".
6ReTweets13Favorites·Details
#18
Толку многу Албанци се одселени од Македонија и Косово што кога ќе се прави попис тука (ако некогаш се направи), ќе треба привремено цело Косово да го уселат тука за да испаднат едвај 20%, 25 нема ни шанса. Битно имаме двојазичност на цела територија.
6ReTweets5Favorites·Details
#19
А Лажен, Лажен Ваучер да направиме #бершкамк #зарамк
3ReTweets3Favorites·Details