TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#1
Прва брачеда од Автралија ми нема пишано честито дипломска, со среќа мастерот, дали си жива, дали си здрава, среќна нова година НИШТО.
АМА БИТНО петиција за ИМЕТО МИ ПУШТИ.
Да ви ебам ненормалните да ви ебам.
Мрш!
33ReTweets105Favorites·Details
#2
Видов одврзан Ротфајлер, среќа што тој не ме виде мене.
22ReTweets46Favorites·Details
#3
Каде што јас почитувам, плунката секогаш била голтната.
14ReTweets21Favorites·Details
#4
Научниците докажаа дека луѓето кои спијат многу и му прават снуз на алармот, кои доцнат и кои пијат алкохол се поинтелигентни....јас сум изгледа нуклеарен физичар!
13ReTweets32Favorites·Details
#5
Не му лаело кучето, но сакал да му џафка. Да му џафка ама помалку. Оди разбери што сака да каже.
3ReTweets3Favorites·Details
#6
Многу сме сиромашни.
За "Ми недостигаш"...
За "Гушни ме"...
За "Те чувам"...
За "Те сакам"...
За "Ми требаш"...
За емоции сме сиромашни.
Гордост до небо и нацртани насмевки...
...а во душите...пустини.
19ReTweets34Favorites·Details
#7
Биди со таа личност каде на срцето му е убаво, топло, сигурно и природно, а муаебетите остави ги за љуѓето,тие онака немаат друга работа.
16ReTweets27Favorites·Details
#8
Закон си е закон и треБит да се почитува https://t.co/azbusx1XYm
10ReTweets18Favorites·Details
#9
Моментално на инстаграм Бершка вршат анкета на интелигенција во Македонија.
8ReTweets29Favorites·Details
#10
Бабее,зошто дојде пак на лекар...пред два дена ти пишавме лекови??
-ее три дена нема да работите да се прегледам да не се разболам....
епа затоа гужви пред амбулантите да си знаете...
9ReTweets19Favorites·Details