TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#1
Home made, by me. Овчо сирење. https://t.co/RaqrjJo8rt
43Tweets13Users·Details
#2
Утринско кафе со поглед на Дунав. Добро утро твитерџии. https://t.co/15uP5paAmG
41Tweets11Users·Details
#3
За мојата нова работа ми бараат возачка дозвола што значи дека другари - дојде време и јас да земам.

Ќе ми препорачате ли каде во Скопје и ако може информација за цената на целиот курс,не сум запознаена како е.
35Tweets11Users·Details
#4
Ме нервира синтагмата „дете од добра фамилија". Ниту едно дете не е виновно ако се родило во „лоша" фамилија која ми дава помали можности да успее во животот. Општеството, пред сѐ, образованието треба да е коректор на таа неправда.
23Tweets10Users·Details
#5
Жена ми мила, ми направи жешко какао отсабајле
30Tweets9Users·Details
#6
20тина год. после ВСВ Југославија произведуваше авиони, авта, тенкови, бродови, наука, болници, работа...17тина год. после таканаречената наша војна собираме пари преку твитер за лекување, 40% се надвор, во говна сме до под нос и должиме повеќе од тогашната Југолсавија (во %).
22Tweets9Users·Details
#7
@DrnDrnJarinja_ косово не е викнато таму затоа што е многу поназад од сите со критериумите,па забога валута немаат,а не затоа што не се сакани.бујар може лично да се солидаризира и со ким севернокорејски фор ол ај ќер,ама дур лапа државни пари мора да работи за државата.снегов ме напна :)
22Tweets7Users·Details
#8
Во случај да немате прозор да ве информирам дека врне снег.
21Tweets7Users·Details
#9
Конечно дома... https://t.co/mmCnEoYPPs
15Tweets7Users·Details
#10
Прва асоцијација на снег во февруари ми е февруарскиот поход зошто у трето, требаше да пишуваме состав на темата и татко ми (многу озбилно го сфаќаше школото) ме однесе кај соседи, партизани, кои биле таму, да ми раскажуваат за походот. #ТраумиОдДетство
10Tweets8Users·Details