TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#1
Овој сабајле сам била вредна 😎 https://t.co/ZXicSs3RH0
33Tweets13Users·Details
#2
Во размисла сум да си направам портал. Сите сте добредојдени да ве претставам како експерти. Познавања од областа за која се изјаснувате не се задолжителни.
Што би рекло Brainstorming.
32Tweets6Users·Details
#3
Убав ден за повторно да се заљубиш
27Tweets5Users·Details
#4
Синоќа во Интермецо Јордан Мијалков, мислејќи дека татко му е уште на власт, при расправија извадил пиштол и после тоа изел многу добар ќотек!
13Tweets5Users·Details
#5
Нема кој да ми го откопча фустанот.
13Tweets5Users·Details
#6
Зошто никој не коментира дека станавме/ ќе станеме ДДВ обврзници иако сме физички лица, ако годишн заработиме на 16.000€ т.е 1.милион денари! Значи од сега сите што ќе оствариме приход над оваа сума ќе не даночат +18%!
25Tweets4Users·Details
#7
Немаа што, па ми понудија турско кафе со млеко... Тоа што претходно реков дека не пијам турско, не е битно :/
Денов може да почне 🎉
12Tweets5Users·Details
#8
@DecimalFawn4210 @Motah23 Ебате ортакот
11Tweets5Users·Details
#9
Spiete be pichki a?
10Tweets5Users·Details
#10
Еве нема уште 10 а мене ми се пие пиво.
8Tweets5Users·Details