TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#91
Српските и руските тајни служби го ликвидираа оној паталецот О.Ивановиќ во Косово. Сега Русија ќе дистрибуира милиони во Грција за поткуп на разноразни, за да го издупи максимално решавањето на проблемот со името.
Не е исклучено и да добијат идеја да ликвидираат некого и во МК...
15Tweets3Users·Details
#92
Дадички, топло препорачувам! https://t.co/I31INFflwb
7Tweets4Users·Details
#93
* 2018-та се враќа она што го направија @VMRO_DPMNE ! @SDSMakedonija до каде со овој памет? До ќорсокак? Народот памти. 😏 https://t.co/zhzCdREPaw
14Tweets3Users·Details
#94
Луѓето кои се грижат за идентитетот на овој народ работат во државна администрација. Некои од нив се магистри или доктори на науки, а земаат плата од 18.000 денари.

Данок мора да се плаќа.
14Tweets3Users·Details
#95
Nie vaka vie i denes nebitni with @vmro_do_grop at Vaksince https://t.co/3Yqtnsyldz
13Tweets3Users·Details
#96
А ги опфаќа и пратениците новиот закон за ддв?
6Tweets4Users·Details
#97
Кој зима 1500 евра нето плата у МК for real? Едино партиски вработени што цицаат од 20 места и им се собира толку збирно (комисии, управни одбори и се остало). Живо ме интересира процент на население што зима толкава плата
6Tweets4Users·Details
#98
We need a couple more hundred https://t.co/JIRA0lIuIu
6Tweets4Users·Details
#99
Да ве потсетам според здраствените картички 14.5 проценти се Албанци, тие покажуваат најголема точност со процент до два разлика горе доле, така да 20% каде?
6Tweets4Users·Details
#100
Ја туриф ракијата ај живели! 😋 https://t.co/DhtLegx6i3
6Tweets4Users·Details