TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#21
На прочка ќе се одблокираме?
6Tweets3Users·Details
#22
Чекајте малку другари, сакате да ми кажете дека диџеј Калед, Крис Рок и Марк Валберг ќе бидат судии за slam dunk challenge-от??????? Ок, доста беше. Време е да си легнеме
6Tweets3Users·Details
#24
Каква е таа жена што нема слушнато за АК-47 бе?!
5Tweets3Users·Details
#25
Braćo kolko smo dugo bez trofeja, ne sećam ga se više kako izgleda, bukvalno.

E sad, istaknimo da su cigani bili bez trofeja 4 puta toliko, pa izračunajmo koja je to muka tamo hahahahah zvezdojoj 😂😂😂
12Tweets2Users·Details
#26
Излегов со два пара.

Already regretting it.
4Tweets3Users·Details
#28
Е баш благодарение на твитер сфаќаш кои луѓе ти се битни, а кои не 😂😂
4Tweets3Users·Details
#29
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 https://t.co/l1tyRMQhOO
4Tweets3Users·Details
#30
Винс Картер и никој друг. Толку. #NBAAllStar
4Tweets3Users·Details