TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#81
Инаку не ми се оди на работа зошто ми е преку глава од "epa gola se banjas koleske zatoa si bolna hahahahahaha"
3Tweets2Users·Details
#82
The Neighbourhood - "Wires" https://t.co/2M5lUOcY3l via @YouTube
3Tweets2Users·Details
#83
И денот може да почне! https://t.co/68CST8LMVn
3Tweets2Users·Details
#84
Цело Скопје ја поминало, сите друштва, па уше она за жалење дечко не можела да најде, офф беее.
3Tweets2Users·Details
#85
zoso nespies?
3Tweets2Users·Details
#86
#Macedonia: President Ivanov exercised a suspensive veto on the bilingualism Law (introducing Albanian as the 2nd official language), describing the Law as unconstitutional and discriminatory. The Parliament must reconsider the Law. https://t.co/dIjrYY2ngh
3Tweets2Users·Details
#87
Лоша игра на Ноле. Без континуитет.
3Tweets2Users·Details
#88
*mu se spie na spanski
3Tweets2Users·Details
#89
Уште колку има од јануариов?
3Tweets2Users·Details
#90
Чуда се случуваат на оние кои веруваат во нив.
3Tweets2Users·Details