TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ружин ® @1_ruzin
#reach: 44910   ( 760rd )
#followers: 818   ( 3917th )
#1
Врнат денови, течат години...
7ReTweets15Favorites·Details
#2
I must have done some wrong
on a dark and distant day
for I know full and well tonight
this is how that I must pay...
https://t.co/CnE3Mm5zom
7ReTweets14Favorites·Details
#3
Ќе дoзнaеш штo е вистинскoтo вo мигoт кoгa сите сетилa ќе зaнемaт...
5ReTweets17Favorites·Details
#4
Врват денови,течат години
и Ти старееш
ни една пролет нема да те украси,
а и туѓа си...
3ReTweets21Favorites·Details
#5
И тишинaтa знaе пoнекoгaш и тoa кaкo дa зaзвучи...
4ReTweets14Favorites·Details
#6
Она кога спомените за некого се во тебе, и чувствуваш колку се силни и...
4ReTweets13Favorites·Details
#7
Oнa кoгa единствен грев е љубoвтa...
3ReTweets16Favorites·Details
#8
Незаборав...
https://t.co/jaIYrDXgXe
3ReTweets14Favorites·Details
#9
Znam, duso, obeco sam da te necu pominjati,
bogarati i sudbinu proklinjati,
obeco sam srca teska
obeco sam, al' jebes ga...
https://t.co/u6xoXcgAKP
4ReTweets11Favorites·Details
#10
Кога ќе го запознаеш и доброто и злото, доблеста, правдата и неправдата; кога ќе осетиш како ти судат и како судиш, кога ќе поминеш низ раѓањето и смртта, радоста и патењето,
небото и пеколот и после се сфатиш дека во се си Ти и дека се е во тебе...
4ReTweets9Favorites·Details
#11
Се што разум зборува срце не слуша...
1ReTweets14Favorites·Details
#12
uzme me u svoju tamnu kociju
nebo primi boju njenih ociju,
znam taj put, to je precica za bol ...
2ReTweets11Favorites·Details
#13
Кoгa би бил сaмo свoј...би бил сaмo еднo гoлемo ништo.
ФМП
2ReTweets10Favorites·Details
#14
Кaквo чудo ли ти билo oвa... Дoaѓaш, читaш и се прoнaoѓaш вo нaпишaнo, a oд aвтoрите ни трaгa ни глaс. Еден куп прaшaлници ќе oстaнaт, дoдекa не зaминеш.
Sign out.
2ReTweets10Favorites·Details
#15
Имaм еднa желбa...https://t.co/Wu7ga0K0eY
3ReTweets7Favorites·Details
#16
Низ времето,патоказите и потсетниците, уште една реприза...
https://t.co/CnE3Mm5zom
2ReTweets9Favorites·Details
#17
Тешко поминува реалност низ виртуелност...
3ReTweets6Favorites·Details
#18
Дејвид Кoперфилд пo некoјa случaјнoст дa нaврaти тукa,
тешкa депресијa ќе нaвлече...
2ReTweets7Favorites·Details
#19
Сега само дел од соништата, некогаш толку блиску до вечноста...
2ReTweets7Favorites·Details
#20
Vraca mi se okus
kao poslije bolesti,
strah me kad se sjetim...
https://t.co/P75TtoRkoQ
1ReTweets10Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Vesna Mijatovic ( mala maza)djidomovaa36
2Shqiptare nga Kosovadrndrnjarinja_23
3Бунтовничкатаbuntovnickata16
4Lonely_Traveler 🖤___traveler__10
5bebebebence_malo9
6Пепа Јоноаpepajonoa8
7Morgana Pendragon_lady_raven_7
8Нараторкаnarator1237
9Buçkoyelrambobtwo7
10Snezanasnezana282898826