TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

од 2014-10-06 до 2014-10-12

Што научивме изминатава недела?

Факултети - 12.10.2014

Ова се најинтересните вести и информации кои ги објавивме во текот на изминатата недела. Писмо до министерот, заменик министерот и сите во секторот за "Oбразование и наука" Почитувани министре, ...

Универзитетската диплома на тест пред државата

Р.С.Европа

Екстерно НА факултет: од БОЛОЊА виа Скопје до копенхаген

Inbox7

Високо образование на ниската власт

Фокус

Екстерно оценување во високото образование ДА или НЕ?

Факултети

Бриф +инфо А1 On Либертас Sky Фактор Алфа Тера

78 поврзани вести »