TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба 50-години творештво и промоција на публикација на МИЦКО Мице Јанкуловски

Бизнис Вести - 21.01.2021

По повод 50 години од творештвото на МИЦКО – Мице Јанкуловски денеска во спомен домот на Браќата Миладиновци во Струга ќе биде отворена изложба и ќе биде промовирана публикација во организација на центарот за култура „Браќа Миладиновци”.

Изложба по повод 50-години творештво на МИЦКО Мице Јанкуловски

Курир - 21.01.2021

По повод 50 години од творештвото на МИЦКО – Мице Јанкуловски денеска во спомен домот на Браќата Миладиновци во Струга ќе биде отворена изложба и ќе биде промовирана публикација во организација на центарот за култура „Браќа Миладиновци“.

Изложба 50-години творештво и промоција на публикација на МИЦКО Мице Јанкуловски

Опсервер - 21.01.2021

– По повод 50 години од творештвото на МИЦКО – Мице Јанкуловски денеска во спомен домот на Браќата Миладиновци во Струга ќе биде отворена изложба и ќе биде промовирана публикација во организација на центарот за култура „Браќа Миладиновци“.

Изложба 50-години творештво и промоција на публикација на Мицко Мице Јанкуловски

МКД - 21.01.2021

По повод 50 години од творештвото на Мицко – Мице Јанкуловски денеска во спомен домот на Браќата Миладиновци во Струга ќе биде отворена изложба и ќе биде промовирана публикација во организација на центарот за култура „Браќа Миладиновци“.

Изложба 50-години творештво и промоција на публикација на МИЦКО Мице Јанкуловски

А1 On - 21.01.2021

По повод 50 години од творештвото на МИЦКО – Мице Јанкуловски денеска во спомен домот на Браќата Миладиновци во Струга ќе биде отворена изложба и ќе биде промовирана публикација во организација на центарот за култура „Браќа Миладиновци“.

Во Струга се отвора изложбата по повод 50-години творештво на Мицко Мице Јанкуловски

Република - 21.01.2021

По повод 50 години од творештвото на Мицко – Мице Јанкуловски денеска во спомен домот на Браќата Миладиновци во Струга ќе биде отворена изложба и ќе биде промовирана публикација во организација на центарот за култура „Браќа Миладиновци“.

Изложба во Струга: Пола век творештво и промоција на публикација на Мице Јанкуловски-МИЦКО

Слободен Печат - 21.01.2021

По повод 50 години од творештвото на Мице Јанкуловски-МИЦКО денеска во спомен домот на „Браќа Миладиновци“ во Струга ќе биде отворена изложба и ќе биде промовирана публикација во организација на центарот за култура „Браќа Миладиновци” .

Изложба по повод 50-години творештво на МИЦКО Мице Јанкуловски

Нетпрес - 21.01.2021

По повод 50 години од творештвото на МИЦКО – Мице Јанкуловски денеска во спомен домот на Браќата Миладиновци во Струга ќе биде отворена изложба и ќе биде промовирана публикација во организација на центарот за култура „Браќа Миладиновци“.

Изложба 50-години творештво и промоција на публикација на МИЦКО Мице Јанкуловски

Канал5 - 21.01.2021

По повод 50 години од творештвото на МИЦКО – Мице Јанкуловски денеска во спомен домот на Браќата Миладиновци во Струга ќе биде отворена изложба и ќе биде промовирана публикација во организација на центарот за култура „Браќа Миладиновци".

Изложба на Мице Јанкуловски по повод 50-години творештво пред стружани

Вечер Прес - 21.01.2021

По повод 50 години од творештвото на МИЦКО – Мице Јанкуловски денеска во спомен домот на Браќата Миладиновци во Струга ќе биде отворена изложба и ќе биде промовирана публикација во организација на центарот за култура „Браќа Миладиновци”.

Изложба 50-години творештво и промоција на публикација на МИЦКО Мице Јанкуловски

MakPress - 21.01.2021

По повод 50 години од творештвото на МИЦКО – Мице Јанкуловски денеска во спомен домот на Браќата Миладиновци во Струга ќе биде отворена изложба и ќе биде промовирана публикација во организација на центарот за култура „Браќа Миладиновци“.

Изложба по повод 50-години творештво на Мице Јанкуловски

PressingTV - 21.01.2021

По повод 50 години од творештвото на МИЦКО – Мице Јанкуловски денеска во спомен домот на Браќата Миладиновци во Струга ќе биде отворена изложба и ќе биде промовирана публикација во организација на центарот за култура „Браќа Миладиновци“.