TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

И Црна Гора воведува полициски час

Фактор - 25.11.2020

Црна Гора воведува полициски час. Toa значи дека од вечерва забрана за излегување од дома има од 19 до 5 часот наутро. Ова ќе важи до 8 декември, објави Националното координативно тело за инфективни болести Угостителските и услужните објекти во Црна ...

Од денес стапува во сила полициски час во Црна Гора

Макфакс - 25.11.2020

Во Црна Гора, од денес угостителските и услужните објекти ќе работат од 7 до 18 часот, додека забраната за напуштање на станбени објекти ќе важи од 19 до 5 часот наутро. Мерките ќе се применуваат од денес до 8 декември, објави Националното ...

Црна Гора воведува полициски час: Од вечерва забрана за излегување од дома од 19 до 5 часот наутро

360 степени - 25.11.2020

Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно тело за инфективни болести Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе работат од 7 до 18 часот, додека од 19 часот до 5 часот наутро ќе важи забраната за ...

Во Црна Гора од денеска забрането излегување од домовите од 19 до 5 часот наутро

Независен - 25.11.2020

Црна Гора – Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе бидат работата од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното ...

Во Црна Гора од денеска забрането излегување од домовите од 19 до 5 часот наутро

24Инфо - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе бидат работата од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно ...

Полициски час од 19 до 5 часот наутро во Црна Гора

Курир - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе бидат работата од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно ...

Во Црна Гора од денеска забрането излегување од домовите од 19 до 5 часот наутро

Фокус - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе бидат работата од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно ...

Во Црна Гора од денеска забрането излегување од домовите од 19 до 5 часот наутро

Опсервер - 25.11.2020

– Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе бидат работата од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно ...

Во Црна Гора од денеска забрането излегување од домовите од 19 до 5 часот наутро

Република - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе бидат работата од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно ...

Полициски час од 19 до 5 часот наутро во Црна Гора

Нетпрес - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска работат од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно тело за ...

Во Црна Гора од денеска забрането излегување од домовите од 19 до 5 часот наутро

Frontline - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе бидат работата од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно ...

Во Црна Гора од денеска забрането излегување од домовите од 19 до 5 часот наутро

Сител - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе бидат работата од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно ...

Во Црна Гора од денеска забрането излегување од домовите од 19 до 5 часот наутро

+инфо - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе работат од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно тело за ...

Анти-ковид мерка: Црна Гора од денеска до 8 декември под „полициски час“

Слободен Печат - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе работат од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите . Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно тело за ...

Полициски час во Црна Гора: Забрането излегување од домовите од 19 до 5 часот наутро

Локално - 25.11.2020

Од денеска угостителските објекти во Црна Гора ќе работат од 7 до 18 часот, додека од 19 часот до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно тело за ...

Во Црна Гора од денеска забрането излегување од домовите од 19 до 5 часот наутро

А1 On - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе бидат работата од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно ...

Строг полициски час во Црна Гора: Забрането излегување од дома од 19 до 5 часот наутро

Денешен - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе бидат работата од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно ...

Од денес стапува на сила полициски час во Црна Гора

Опсервер - 25.11.2020

Во Црна Гора, од денес угостителските и услужните објекти ќе работат од 7 до 18 часот, додека забраната за напуштање на станбени објекти ќе важи од 19 до 5 часот наутро. Мерките ќе се применуваат од денес до 8 декември, објави Националното ...

Во Црна Гора од денеска забрането излегување од домовите од 19 до 5 часот наутро

Кумановски м. - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе бидат работата од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно ...

Од денес стапува на сила полициски час во Црна Гора

Вечер - 25.11.2020

Во Црна Гора, од денес угостителските и услужните објекти ќе работат од 7 до 18 часот, додека забраната за напуштање на станбени објекти ќе важи од 19 до 5 часот наутро. Мерките ќе се применуваат од денес до 8 декември, објави Националното ...

Од денес стапува на сила полициски час во Црна Гора

Тера - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе бидат работата од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно ...

Од денес стапува на сила полициски час во Црна Гора

Точка - 25.11.2020

Во Црна Гора, од денес угостителските и услужните објекти ќе работат од 7 до 18 часот, додека забраната за напуштање на станбени објекти ќе важи од 19 до 5 часот наутро. Мерките ќе се применуваат од денес до 8 декември, објави Националното ...

Во Црна Гора од денеска забрането излегување од домовите од 19 до 5 часот наутро

MakPress - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе бидат работата од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно ...

Од денес стапува на сила полициски час во Црна Гора

MTM - 25.11.2020

Во Црна Гора, од денес угостителските и услужните објекти ќе работат од 7 до 18 часот, додека забраната за напуштање на станбени објекти ќе важи од 19 до 5 часот наутро. Мерките ќе се применуваат од денес до 8 декември, објави Националното ...

Црна Гора воведува полициски час: од вечерва забрана за излегување од дома од 19 до 5 часот наутро

Алфа - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе работат од 7 до 18 часот, додека од 19 часот до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември.

Во Црна Гора од денеска забрането излегување од домовите од 19 до 5 часот наутро

iPortal - 25.11.2020

Угостителските и услужните објекти во Црна Гора од денеска ќе бидат работата од 7 до 18 часот, додека од 19 до 5 часот наутро ќе важи забраната за напуштање на домовите. Мерките ќе се применуваат до 8 декември, соопшти Националното координативно ...