TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Исповед од ТикТок: Се шокираше кога направи ДНК-тест и откри семејна тајна чувана со години

Lady - 21.01.2021

Во 21 век, достапни се домашни ДНК тестови за да се утврди нечиј однос и потекло, пишува „ Вечерни новости “. Сепак, понекогаш, освен што се интересни, овие тестови можат да ни откријат и многу полоши работи, како што беше убедена една девојка која ...

(ВИДЕО) Исповед од ТикТок: ДНК-тестот открил шокантни семејни тајни

Екран - 20.01.2021

Во 21 век, достапни се домашни ДНК тестови за да се утврди нечие сродство и потекло. Сепак, понекогаш, освен што се интересни, овие тестови можат да ни откријат и многу полоши работи, како што се уверила една девојка која ја кажала својата исповед ...

Исповед на „ТикТок“: Добила ДНК тест за Божиќ кој ја разоткрил мрачната семејна тајна

Точка - 20.01.2021

Во 21-ви век се достапни домашни ДНК тестови со кои може да се утврди нечие сродство и потекло. Меѓутоа, овие тестови можат да откријат и многу лоши работи во што се уверила и една девојка која ја раскажала својата приказна на „ТикТок“.