TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Помал пожар во „Холидеј ин"

Канал5 - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин" во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Пожар избувна во „Холидеј ин“

Сител - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Пожар во хотел во центарот на Скопје

Курир - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Пожар избувна во хотелот „Холидеј ин“ (ФОТО)

+инфо - 05.08.2021

Како што информираат од Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје (БППЗ), опжарен е градежен отпад од хотелот, кој е во фаза на реновирање и нема гости. Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје.

Помал пожар во „Холидеј ин“

Lider - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Се запали градежен отпад, помал пожар пријавен во „Холидеј Ин“

MakPress - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Помал пожар во „Холидеј ин” и во близина на касарната во Ѓорче Петров

Слободен Печат - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин” во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Помал пожар во „Холидеј ин“

Press24 - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Пожар и во „Холидеј ин“ и кај касарната во Ѓорче Петров

МКД - 05.08.2021

Пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Пожар избувна во хотелот „Холидеј ин“

Република - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Помал пожар во „Холидеј ин“

Независен - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Пожар избувна во хотелот „Холидеј ин“

Скопје24 - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Помал пожар во „Холидеј ин“

24 Вести - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Помал пожар во „Холидеј ин“

Опсервер - 05.08.2021

– Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Помал пожар во хотел „Холидеј ин“ во Скопје, се запалил градежен отпад

365 - 05.08.2021

Скопје, 5 август 2021 (МИА) – Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Помал пожар во „Холидеј ин“ во Скопје

Frontline - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Изгасен пожар во хотелот „Холидеј ин“

Локално - 05.08.2021

Попладнево избувнал мал пожар во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Тој бил изгасен по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Помал пожар во „Холидеј ин“

Бриф - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Помал пожар во „Холидеј Ин“, се интервенира и кај касарната во Ѓорче

Вечер Прес - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.

Помал пожар денеска избувна во хотел „Холидеј ин“

Скопје инфо - 05.08.2021

Помал пожар попладнево избувна во хотелот „Холидеј ин“ во центарот на Скопје. Пожарнот е изгаснат по брзата интевенција на пожарникарите, кои со три возила за неколку минути пристигнаа кај хотелот.