TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сега може да користите Gmail и кога не сте на Интернет

Денар - 16.05.2018

Еден од најголемите проблеми со услугите за е-пошта е токму потребната интернет врска со цел да имате пристап, што не е проблем кога сте дома или на работа. Но, меѓутоа, што правите кога сте на патување или на некое место каде нема добра интернет ...

Google One е одличен ако имате потреба од многу простор во cloud

Телефони.мк - 16.05.2018

Google објави одлични вести за сите корисници на Cloud сервисот на Google. Претставена е опцијата Google One, која доаѓа со нови претплатнички планови и можности. Ако сакате да го надградите просторот на Google Disk достапни се две опции - за 100GB ...

Google сè уште собира информации од Gmail

CivilMedia - 16.05.2018

Покрај ветувањето на Google дека нема да собира информации од своите корисници на Gmail, сепак како што дознава NBC тие сè уште собираат голем број на информации дневно од своите корисници преку мејловите кои ги праќаат и добиваат.

Google One ќе биде замена за Drive со подобри пакети и дополнителни услуги

Smartportal - 15.05.2018

Cloud сервисите според мене се едни од најкорисните работи достапни за нас корисниците во ова време на интернет и напредна технологија. Сите ние користиме повеќе уреди во исто време, односно сите имаме барем еден паметен телефон, десктоп или ...

Сега „gmail“ може да се користи и без интеренет

Алсат-М - 15.05.2018

Еден од најголемите проблеми со услугите за веб-е-пошта е тоа што им се потребни интернет конекции за да можат корисниците да имаат пристап до нив, што не е проблем кога сте дома или на работа.

Gmail со нова опција – користете мејл и кога не сте онлајн

Кајгана - 15.05.2018

Google нуди ново решение за користење на неговата е-пошта во услови кога немате пристап до интернет. Отсега, корисниците на овој мејл сервис ќе можат да читаат и одговараат на пораки и кога не се онлајн.

Нова опција: Сега можете да го користите Gmail и кога немате интернет

Точка - 15.05.2018

Еден од најголемите проблеми со веб мејл сервисите е токму тоа што ви е потребна интернет мрежа за да им пристапите, што не е проблем кога сте дома или на работа. Меѓутоа, што да правите кога сте на патување или на некое место на кое не постои добра ...

Злонамерните апликации се вратија во Google Play Store

USB - 15.05.2018

Изгледа дека заострените правила не ги спречија злонамерните апликации да се провлечат во продавницата на Google и да пристигнат на уредите со Android. Но порачуваат дека сега се е во ред.

Хакери со нов метод ги изложуваат на ризик смартфоните со Android

Стандард - 14.05.2018

Google постојано ги подобрува механизмите за откривање и блокирање на ширењето на вирусите во Android паметните телефони. Компанијата исто така работи со многу независни специјалисти и експерти за безбедност кои, пак, го следат постоењето на такви ...

Пристигнува офлајн режимот на Gmail

USB - 14.05.2018

Google судејќи според се, почна со објава на офлајн режимот за Gmail на веб. Ова значи дека корисниците на Гмаил ќе можат да читаат и одговараат на мејл пораките дури и кога се офлајн. Секако, одговорите на мејловите кои се креираат онлајн, нема да ...

Жителите на Берлин не го сакаат Гугл во нивниот град

Кумановски м. - 14.05.2018

loading... Сите големи градови се натпреваруваат да бидат седиште на технолошките гиганти освен Берлинг, чии што жители се уверени дека доаѓањето на Гугл ќе им ја загрози егзистенцијата. На улиците во Герлицер парк, во источниот дел на берлинскиот ...