TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Струмица Одбележан денот на полициската превенција!

Струмица Денес - 11.12.2019

Одбележан денот на полициската превенција, Отсекот за превенција при СВР Струмица по повод Денот на полициската превенција, вчера реализираше активности во партнество со ОСБСП Струмица и РСБСП во рамките на кампањата “Безбедни училишта-безбедни ...

Во Крива Паланка одбележан Денот на превенција

Канал5 - 10.12.2019

Полицијата е блиску до граѓаните, редовно организираме активности во соработка со училиштата и локалните институции, а денесака учениците ги посетија нашите канцеларии, беа гости во мојата канцеларија Полициските службеници се тука за вас, да ве ...

Кумановската полиција го одбележа Денот на превенцијата (ВИДЕО)

Кумановски м. - 10.12.2019

Отсекот за превенција при Секторот за внатрешни работи Куманово денеска го одбележа 9ти декември, Денот на превентивна работа на полицијата. Со целонеделни активности беше одбележан овој значаен дел од работењето на кумановската полиција, а вчера ...

Одбележан Денот на превентивно работење во полицијата

Kumanovo News - 10.12.2019

Во овие тела членуваат претставници на институциите и граѓаните. „За истакнување е тоа што на локално ниво, со институциите, локалната самоуправа и Советот на Општината , имаме добра поврзаност, соработка и комуникација, а се со единствена цел ...

Во Крива Паланка одбележан Денот на превенција

Сител - 10.12.2019

Полициските службеници се тука за вас, да ве заштитат, да помогнат за безбедно живеење на луѓето, особено за младите, им рече при денешната посета на Полициската станица од општа надлежност Крива Паланка на основците од градот командирот на ...

Одбележан Денот на превенција во Крива Паланка

MakPress - 10.12.2019

Полициските службеници се тука за вас, да ве заштитат, да помогнат за безбедно живеење на луѓето, особено за младите, им рече при денешната посета на Полициската станица од општа надлежност Крива Паланка на основците од градот командирот на ...